Hoe gebeurt de levering?

 


In eerste instantie zal de transporteur met u een leveringsafspraak maken. Dit gebeurt via e-mail. Als er echter niet op deze e-mail gereageerd wordt, zal de transporteur u ook opbellen. 
 
- Er wordt een leveringsdag afgesproken, en een periode waartussen de levering vermoedelijk zal gebeuren (vb: tussen 12u-17u). 

De levering gebeurt op de begane grond. Er wordt van de klant verwacht dat ze samen met de chauffeur even meehelpt om het product op de juiste plaats neer te zetten. De meeste producten zijn immers te zwaar of te onhandig om alleen te dragen. 

 
Waarom voorziet E-woodproducts geen 2 chauffeurs om de producten zelf uit te laden?

Indien wij 2 mensen zouden voorzien, dan zouden de leveringskosten ook moeten verdubbelen.
Het zou wellicht ook één van de minst leuke jobs zijn in België om per dag alleen maar 10 tot 15 producten uit te laden :-)


Ik ben fysisch niet in staat om mee te helpen. Wat kan ik doen?

Wij leveren ook bij oudere mensen, of mensen met een fysieke beperking. Uiteraard doen we zeker ons uiterste best om ook deze mensen te helpen.

Informeer de transporteur hierover. Vaak kunnen de producten ook opengesneden worden. Bij deze kunnen de losse stukken één voor één naar de juiste plaats gebracht worden.

Ik ontving een leveringsvoorstel, maar ik ben op dat moment niet thuis.

Misschien kunnen we leveren bij de buren? Misschien hebt u een carport, of kunnen we het product op een afgesproken plaats neerleggen? Stem hier zeker goed af met de transporteur! 

 

Indien er toch geen levering mogelijk is, dan zal de transporteur deze order opnieuw gaan opnemen in de planning. Er volgt dan een nieuwe leveringsafspraak.

 

Ook indien er montage is besteld, dan verwachten wij dat de klant het product samen met de chauffeur op de juiste plaats legt. 

 

Wij leveren niet op een verdieping. De chauffeur zal het product alleen samen met u op de begane grond neerzetten. Als er echter ook montage is besteld, dan verwachtten we genoeg mensen om het product / of de producten op een snelle manier naar boven te brengen. Bij deze kan de chauffeur/monteur dan ook snel aan de montage-opdracht beginnen.

 

Indien u tevreden was van de service en klantvriendelijkheid van de chauffeur, dan is het zeker toegestaan om deze mensen een kleine fooi te geven. Het is helemaal niet verplicht, en de chauffeurs zullen dit ook nooit verwachten. 

 

Indien u niet tevreden was, dan waarderen we zeker ook uw feedback! Stuur ons een e-mail. Bij deze zijn wij geïnformeerd, en zullen we deze ook overbrengen naar de zaakvoerder van de transportfirma.