Hoeveel bedragen de verzendkosten? 

 


Kort antwoord:

De leveringskosten, en de eventuele optionele montagekosten, worden berekend en getoond in de eerste fase van het bestelproces. Kies één van de twee verzendformules, en de verzendprijs verschijnt.

Lang antwoord:
 
De leveringskosten zijn verschillend van product tot product. Zo is het logisch dat u minder verzendkosten betaalt voor kleinere producten, en dan weer grotere verzendkosten voor grote / zware producten. 
 
Ook de bestelde aantallen spelen een rol in het berekenen van de verzendkosten. Waarom, stellen sommige klanten zich af? Wat maakt het nu uit of je nu 1 iets levert of meerdere zaken, het blijft toch dezelfde stop?

Het antwoord is dat wij onze transporteurs steeds een eerlijke prijs willen geven voor hun werk. Het is logisch dat ze meer betaald worden als ze ook meer leveren. Daarom hebben wij onze formule die de verzendkosten berekent, afgestemd op de prijs die wij ook betalen aan de transporteurs. 
Indien u meerdere producten bestelt, komt er slechts een stukje leveringskosten bij. Er is met andere woorden geen verdubbeling van de verzendkosten als u 2 producten bestelt.

De gewenste leveringstermijn speelt ook een belangrijke rol. 

Indien u kiest voor de snelste leveringstermijn (1-9 werkdagen), dan betaalt u iets meer dan de tragere verzendformule (10-21 werkdagen).

Tip: 

Sommige producten worden ook in 6-Packs aangeboden. Hier zijn de verzendkosten nog voordeliger! 


verzending transport buitentafels


Dit artikel is geschreven door P.B. op 4/2/2022.
E-woodproducts.be, bij ons zit U goed! (+32 484 13 78 50)Meer dan 2700 artikelenMeer dan  5000 m² opslagruimtee-woodproducts.nlMobilier de jardinE-woodproducts Vlaanderen