HONINGRAAT

.
Een honingraat kan dienen als design product als bloembak. Daarnaast kunt u hem ook gebruiken als vogel- of vlinderhuisje. Verschillende mogelijkheden dus met een honingraat van E-woodproducts.
.

ONS AANBOD HONINGRATEN

.
Hieronder vindt u een overzicht van ons aanbod honingraten. Klik op de foto of de “meer info”-knop om alle informatie over uw gekozen product te weten te komen.
.
 

Honingraatsysteem - vogelhuisje

<BIG><B>Honingraatsysteem - vogelhuisje</B></BIG>
(prijs = incl. 21% btw)
€ 17,95

Honingraatsysteem - basispakket

<BIG><B>Honingraatsysteem - basispakket</B></BIG>
(prijs = incl. 21% btw)
€ 29,95

Honingraatsysteem - bloembakkenset

<BIG><B>Honingraatsysteem - bloembakkenset</B></BIG>
(prijs = incl. 21% btw)
€ 14,95
powered by myShop.com

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts is verdeler van honingraten in heel Vlaanderen. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleur. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.
.

GEMAKKELIJK TE MONTEREN, ZELF OF DOOR ONS

.
Een medewerker van E-woodproducts monteert voor u alle producten uit ons gamma ter plaatse. Bij de specifieke productinformatie kunt u het exacte tarief hiervoor terugvinden (dit verschilt per artikel). Het is echter heel eenvoudig om onze honingraten en andere tuinmeubelen te monteren. In ons pakket vindt u steeds een stappenplan en al het nodige bevestigingsmateriaal (bouten, moeren, vijzen…) terug. Om deze producten te monteren, hebt u een hamer, een moersleutel en een (elektrische) schroevendraaier nodig.
.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze producten? Stuur een bericht via het contactformulier of bel ons: 0489 42 09 31.