HONINGRAAT

.
Een honingraat kan dienen als design product als bloembak. Daarnaast kunt u de honingraat ook gebruiken als vogel- of vlinderhuisje. Verschillende mogelijkheden dus met een honingraat van E-woodproducts.
.

Honingraat kopen? Bekijk ons aanbod honingraten

.
Hieronder vindt u een overzicht van ons aanbod honingraten. Klik op de foto of de “meer info”-knop om alle informatie over uw gekozen product te weten te komen.
.
zoek
 
powered by myShop.com

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts is verdeler van honingraten in heel Vlaanderen. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleur. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.
.

GEMAKKELIJK TE MONTEREN, ZELF OF DOOR ONS

.
Een medewerker van E-woodproducts monteert voor u alle producten uit ons gamma ter plaatse. Bij de specifieke productinformatie kunt u het exacte tarief hiervoor terugvinden (dit verschilt per artikel). Het is echter heel eenvoudig om onze honingraten en andere tuinmeubelen te monteren. In ons pakket vindt u steeds een stappenplan en al het nodige bevestigingsmateriaal (bouten, moeren, vijzen…) terug. Om deze producten te monteren, hebt u een hamer, een moersleutel en een (elektrische) schroevendraaier nodig.
.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze producten? Stuur een bericht via het contactformulier of bel ons: 0489 42 09 31.
 

Tags:  Tuinbanken - Biertafels -  Tuintafels Tuintafelsets - Loungemeubelen

 

WEBDEFINITIE VAN EEN BIJENRAAT


Een honingraat of  bijenraat bestaat uit zeshoekige cellen en bevindt zich in een bijenkast. De cellen dienen als kraamkamer of voor opslag van stuifmeel en honing. Wanneer ze vol zijn, sluiten de bijen hen af met een dekseltje.In een moderne bijenkast plaatst de imker houten ramen met een plaat was met een voorgedrukte raatstructuur. Dit helpt de bijen efficiënt een nieuwe raat te bouwen.