HOUT KOPEN


Maak je eigen houten (tuin)meubels en accessoires met hout van E-woodproducts, de online houtspecialist voor huis- en tuinaccessoires!

Gepassioneerd door houtbewerking en doe-het-zelf, kiezen wij voor kwaliteitshout, zorgvuldig geselecteerd en verwerkt door onze vakmensen!

Met de grootste aandacht voor kwaliteit, het milieu en respect voor bossen, heeft E-woodproducts voor u het hout geselecteerd, zorgvuldig gedroogd, rechtstreeks van houtzagerijen in Noord en Oost-Europa. 

Met een breed assortiment hout voor doe-het-zelf, vind je alles om je jouw project te maken.

Koop bij E-woodproducts uw hout 24/7 online en ontvang deze direct bij u thuis.
 

Onze gamma hout

zoek
 
powered by myShop.com

Aanbod Hout KopenWij hebben een divers aanbod hout (gording, dekdelen, planken, rabat, regels, ronde palen, schaaldelen, vlonderplanken, enzovoort). Uiteraard kan u ook kiezen in het type hout (Douglas, Grenen, Vuren hout of hardhout) en de behandelingsmethode (onbehandeld of onder druk geïmpregneerd).
 

Onze formule: houten planken kopen aan bodemprijzen + faire transportprijzen

 

Koop je nu één plank, of meerder planken, je betaalt steeds de bodemprijs! Wij kiezen er ook voor om faire transportprijzen te betalen aan onze transporteurs. Hout kopen doe je niet zonder gratis levering. We merken ook op dat de leveringsprijs daalt naarmate u meer bestelt. U zal met andere woorden een lagere verzendprijs betalen als u 50 planken bestelt, dan dat u 1 plank bestelt. De reden is heel eenvoudig. De transporteur heeft ook bij het leveren van één plank zijn vaste kosten (zoals loonkosten, benzinekosten, afschrijving van hun vrachtwagen of bestelbus, ...). 

 

Hoe online hout kopen?


Anno 2020 kunt u op een eenvoudige manier hout kopen vanuit uw zetel, op uw tablet of smartphone. E-woodproducts is op dit vlak zeker mee met zijn tijd. Wij hebben de intentie om van elk product een goede omschrijving te geven, met de juiste lengtematen, de soort behandeling, de soort afwerking, en natuurlijk één of meerdere foto's van het betreffende product. 

U vindt met andere woorden al heel veel informatie terug op onze website. Hebt u gevonden wat u zocht, dan kunt u uw bestelling ingeven. Gedurende de bestelprocedure zullen wij uiteraard uw contact en leveringsgegevens bevragen. Als laatste stap volgt de betaling. U kunt betalen via overschrijving, of via verschillende online betaalmethodes (Maestro, VISA, Mastercard, ...). Vanaf wij de betaling hebben ontvangen, sturen wij de opdracht door aan onze transporteur, die op zijn beurt contact met u zal opnemen om het hout te komen leveren.