Kattenhuis voor buiten

 

Uit het leven gegrepen: “Vorige maand heeft iemand een jonge kater in onze tuin achtergelaten. Ik ben een echte katten-liefhebber en kon het niet over mijn hart krijgen om dat katje te negeren of weg te sturen. In het begin had hij een heel afhoudende houding ten opzichte van ons. Hij kwam helemaal niet in onze buurt als we buiten waren. Maar ondertussen is het vertrouwen er helemaal en komt hij al spinnend op ons af. Een huiskat zal hij nooit worden, en vriendjes met onze eigen kat worden zit er ook niet in. Dus heeft hij het prima naar zijn zin in onze tuin, hij krijgt elke dag vers eten en water. Jups, een luxepositie voor een achtergelaten kat.

Maar nu het weer alsmaar slechter gaat worden, maak ik me wat zorgen. De planten en bomen die voor beschutting konden zorgen zijn zo goed als weg nu de herfst er is. Zou ik een soort kattenhok voor hem buiten moeten voorzien? Of zoekt zo'n kat een droge rustige slaapplaats uit zichzelf
?” 
 
Omdat dit probleem zo vaak voorkomt, vroeg de Vlaamse Overheid ons om een kattenhuisje voor buiten te gaan ontwerpen. Ons ontwerp kwam als grote winnaar uit de bus. Het werd een geïsoleerd kattenhuis met 2 compartimenten. De slaapruimte voor het poesje is volledige geïsoleerd, zowel aan de zijkanten, als de bovenkant! Ontdek alle troeven van dit kattenhuisje op de betreffende productpagina.
zoek
 

Luxe schuilhok voor (zwerf)katten

<BIG><B>Luxe schuilhok voor (zwerf)katten</B></BIG>
349,95 €
(actie geldig van 3/6 tot 10/6)

299.95
powered by myShop.com

Kat zoekt thuis 

.
E-woodproducts is verdeler van dit kattenhuis in heel België en Nederland. Elke kat heeft een thuis nodig. Elke kat heeft liefde nodig. Vaak vinden ze onderdak in een warm nest, bij liefdevolle mensen en kinderen. Maar soms, zoals het bovenstaande verhaal ons ook vertelt, kan het gebeuren dat er bij de kat iets is gebroken. Er is een bepaalde vrees om het te vertrouwen te geven aan nieuwe vrienden. En toch, hoe groot die angst ook is, er zal in tijd toch een relatie ontstaan tussen de mens, wie elke dag graag het kommetje melk en wat eten klaar zet, en het schattige dier, de poes. Wij merken dat de vraag naar goede kattenhuizen blijft bestaan. Helaas, maar noodzakelijk!

Op onderstaande foto zie je dat katjes echt wel een behoefte hebben aan een eigen beschut plaatsje. In ons ontwerp zijn we net iets verder gegaan dan een kartonnen zakje. .

Comfort voor uw kat 

.

.
Net zoals we met al onze andere producten doen, leveren we ook extra inspanning voor onze dierenverblijven. Zij zijn namelijk ook, zij het onrechtstreeks, klant. We vervaardigen onze producten met het idee dat uw (huis)dier er een hele dag in zou willen vertoeven.
.


Duurzaam product

 
.
Doordat ons massief hout wordt geïmpregneerd, kunnen we de duurzaamheid van onze producten verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen.
.

Contact

.
Heeft u nog vragen over onze producten? Heeft u nog vragen over onze producten? U vind hier al onze contactgegevens.
E-woodproducts.be, bij ons zit U goed! (+32 484 13 78 50)Meer dan 2700 artikelenMeer dan  5000 m² opslagruimtee-woodproducts.nlMobilier de jardinE-woodproducts Vlaanderen