KING Biertafel

.
Kies voor een biertafelset, een  biertafel, of een bierbank. Een KING biertafel staat garant voor gezelligheid, ze is makkelijk op te stellen en even makkelijk en snel terug op te bergen. Ideaal dus voor een gezellige namiddag of avond met vrienden of familie. Het grote voordeel bij deze biertafels is dat het hout dubbel gelakt is, wat schoonmaken eenvoudig maakt, en dat de biertafels en banken gemaakt zijn van dikke 28mm planken. Zoals u kan zien, hebben wij modellen met en zonder rugleuningen. Ontdek ook de bijhorende transportkar, ideaal als u deze tafels op een gemakkelijke manier wenst te verplaatsen.

Hieronder vindt u een overzicht van ons volledige gamma biertafels. Klik op de foto of op de “meer info” knop om alle informatie over dit product te ontdekken. 
.

.

zoek
 
powered by myShop.com

.
Aan een KING biertafel zit je goed!

.
Een biertafel is een houten blad met een inklapbaar metalen onderstel. Daarbij horen twee banken, eveneens met een inklapbaar onderstel. Deze onderstellen zijn voorzien van een veer, waardoor het onderstel niet kan inklappen zonder dat de ontgrendelingshendel ingedrukt wordt. De tafel of bank kan dus nooit ongewild inklappen, wat de veiligheid ten goede komt.

Zo'n tafel wordt ook wel eens een klaptafel genoemd. Dit is een tafel die kan worden ingeklapt om ruimte te besparen wanneer deze niet in gebruik is. Klaptafels zijn handig voor mensen die in kleine appartementen wonen of weinig ruimte hebben. Ze zijn ook geweldig voor buitenevenementen zoals picknicks, barbecues en feesten.

 

Hoe u de beste klaptafel voor uw huis kiest?


Er zijn verschillende soorten klaptafels en banken op de markt. 

Als u een opklapbare tafel van topkwaliteit nodig heeft, zijn er enkele factoren waarmee u rekening moet houden voordat u uw aankoop doet. U moet ervoor zorgen dat de tafel het gewicht kan dragen van de items waarvoor u hem gaat gebruiken en dat deze een duurzaam frame heeft. Houd er ook rekening mee hoe gemakkelijk het is op te vouwen en hoe stevig het is tijdens gebruik.

Uiteraard beantwoorden de KING-biertafels aan alle strenge eisen. 

.

Deze tafels zijn gemaakt uit FSC-hout.


FSC staat voor Forest Stewardship Council en het is een internationale non-profitorganisatie die sinds 1989 duurzaam bosbeheer promoot. Het doel van de raad is ervoor te zorgen dat er geen houtproducten worden geoogst uit gebieden die zijn beschadigd door houtkap, verbranding of andere menselijke activiteit.

Om dit doel te bereiken, heeft de FSC een certificeringssysteem gecreëerd met normen, waaronder: verantwoorde bosbouwpraktijken met duurzame oogstniveaus en het voorkomen van bodemerosie. Om gecertificeerd te worden, moeten bomen zich binnen een bepaald gebied en dicht bij elkaar bevinden. Deze normen helpen de biodiversiteit te beschermen door bosfragmentatie en ontbossing als gevolg van grootschalige oogst te voorkomen.

Het FSC-certificeringssysteem helpt de toekomstige gezondheid van onze bossen te waarborgen en ondersteunt tegelijkertijd de economische ontwikkeling in landen over de hele wereld door middel van een proces dat duurzame praktijken aanmoedigt bij het oogsten van hout uit bossen die niet eerder zijn gekapt of aangetast door menselijke activiteit. 

 

Zijn deze biertafels ook beschikbaar in Nederland en kunnen ze er ook geleverd worden? 


Jazeker! U kunt ze bestellen op onze Nederlands website.  

E-woodproducts.be, bij ons zit U goed! (+32 484 13 78 50)Meer dan 2700 artikelenMeer dan  5000 m² opslagruimtee-woodproducts.nlMobilier de jardinE-woodproducts Vlaanderen