Houten Tuinbanken KING 

.
De KING tuinbanken zijn gemaakt van geïmpregneerd massief vuren hout. Kies voor de KING Charles of George zitbanken en u krijgt waar voor uw geld. Ze hebben poten van maar liefst 8,5 x 8,5 centimeter dik. We hebben ze beiden in 2 mogelijke lengtematen, namelijk 140 cm en 200 cm. Deze van 140cm zijn geschikt voor 2 volwassenen en deze van 200cm voor 3 volwassenen.  Bent u eerder op zoek naar een budget vriendelijk bankje, dan is de KING Henry tuinbank zeker een goede keuze.    
 
Elke KING-tuinmeubel heeft een FSC-label (SCS-COC-005219-PA). Het hout is diep en onder grote druk geïmpregneerd. Dit betekent dat ze behandeld zijn tegen vocht, schimmels en insecten. Bijgevolg hebben ze een lange duurzaamheid. De meubelstukken zijn gemaakt van eerste kwaliteit vuren hout van de Picea abies (fijnspar). De kleur is witachtig tot crèmekleurig. Onze klanten geven aan dat ze heerlijk zitten! 

.

zoek
 

KING ® KLEUTER / KIND Tuinbank 180 cm

<BIG><B>KING ® KLEUTER / KIND Tuinbank 180 cm</B></BIG>
69,95 €
(actie geldig van 3/6 tot 10/6)

49.95

KING ® Volwassen Tuinbank 180 cm

<BIG><B>KING ® Volwassen Tuinbank 180 cm</B></BIG>
79,95 €
(actie geldig van 3/6 tot 10/6)

56.95

KING ® George TUINBANK 2.00m Luxe (geïmpregneerd)

<BIG><B>KING ® George TUINBANK 2.00m Luxe (geïmpregneerd)</B></BIG>
329,95 €
(actie geldig van 3/6 tot 10/6)

269.95

KING ® Henry Tuinbank (168 cm)

<BIG><B>KING ® Henry Tuinbank (168 cm)</B></BIG>
149,95 €
(actie geldig van 3/6 tot 10/6)

109.95

LUX houten donker bruine bank 150 cm

<BIG><B>LUX houten donker bruine bank 150 cm</B></BIG>
139,95 €
(actie geldig van 3/6 tot 10/6)

119.95

KING ® George Tuinbank 140 cm (geïmpregneerd)

<BIG><B>KING ® George Tuinbank 140 cm (geïmpregneerd)</B></BIG>
199,95 €
(actie geldig van 3/6 tot 10/6)

169.95
powered by myShop.com

Genieten van elk moment op uw houten tuinbank

.

Als u op zoek bent naar een houten bank voor uw achtertuin, dan kunt u er een vinden bij uw dichtstbijzijnde winkel. Maar als u er een wilt hebben die duurzamer en aantrekkelijker is, moet u online gaan en deze bij een gerenommeerde winkel zoals E-woodproducts bestellen. Wij bieden geweldige aanbiedingen voor tuinmeubilair, dus het is de moeite waard om onze site te bekijken voordat u de bank in de winkel koopt.

Een houten tuinbank kopen? E-woodproducts is een verdeler van tuinmeubelen in heel België. Deze massief houten banken zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Wij zijn een gecertificeerde en vertrouwde fabrikant van hoogwaardige producten die garant staan voor topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Onze klanten genieten van zorgeloos winkelen met onze vele populaire artikelen, evenals een tevredenheidsgarantie. 

Wij maken onze producten met het idee dat je er de hele dag op zou willen zitten. Wij garanderen u als klant 100% comfort. Op onze houten banken kunt u heerlijk genieten met familie of vrienden. 

.

Welke 4 eigenschappen mag u verwachten van uw volgende kwaliteitstuinbank

.

De vier kenmerken die u kunt verwachten van de best beoordeelde houten banken op E-woodproducts zijn:

 
 
 
 

- Duurzaam en langdurig,

- Eenvoudig te monteren,

- Comfortabel en gemakkelijk om op te zitten,

- Gemaakt van hoogwaardige materialen   

.

Kiezen voor duurzame houten tuinmeubelen

.

Doordat ons massief hout wordt geïmpregneerd, kunnen we de duurzaamheid van onze houten tuinmeubelen verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen. Ook dit is één van onze troeven om klantentevredenheid te waarborgen.  
 

Hebt uw vragen?

.
Wilt u meer info over een bank voor de tuin uit ons assortiment? Heeft u nog vragen over onze producten? Contacteer dan onze klantenservice: +32 484 13 78 50

 

FSC - label: check!

.
Wanneer u FSC houten tuinmeubelen van E-woodproducts koopt, geniet u niet alleen meer van de natuur, maar zorgt u er ook voor. De meeste E-wood producten dragen het internationaal erkende FSC-label. Deze producten zijn gemaakt van hout uit verantwoord beheerde bossen. Op elk productblad leest u of het betreffende product het FSC-label draagt. FSC staat voor Forest Stewardship Council en is een non-profitorganisatie die zich al meer dan twintig jaar inzet voor wereldwijd verantwoord bosbeheer volgens strikte sociale, economische en milieucriteria. Door te kiezen voor tuinartikelen met hun labels, kan de volgende generatie dus nog volop genieten tussen het groen. Ons bedrijf is erkend door FSC onder de code SCS-COC-005219-PA.  

E-woodproducts.be, bij ons zit U goed! (+32 484 13 78 50)Meer dan 2700 artikelenMeer dan  5000 m² opslagruimtee-woodproducts.nlTablesdepiquenique.beE-woodproducts Vlaanderen