Houten Tuinbanken KING

.
De KING tuinbanken zijn gemaakt van geïmpregneerd massief vuren hout. Kies voor de KING Charles of George zitbanken en u krijgt waar voor uw geld. Ze hebben poten van maar liefst 8,5 x 8,5 centimeter dik. We hebben ze beiden in 2 mogelijke lengtematen, namelijk 140 cm en 200 cm. Deze van 140cm zijn geschikt voor 2 volwassenen en deze van 200cm voor 3 volwassenen.  Bent u eerder op zoek naar een budget vriendelijk bankje, dan is de KING Henry tuinbank zeker een goede keuze.  

Elke KING-tuinmeubel heeft een FSC-label (SCS-COC-005219-PA). Het hout is diep en onder grote druk geïmpregneerd. Dit betekent dat ze behandeld zijn tegen vocht, schimmels en insecten. Bijgevolg hebben ze een lange duurzaamheid. De meubelstukken zijn gemaakt van eerste kwaliteit vuren hout van de Picea abies (fijnspar). De kleur is witachtig tot crèmekleurig. Onze klanten geven aan dat ze heerlijk zitten! 
 

Tuinbank kopen: ga je gang!

.

zoek
 
powered by myShop.com

Genieten van elk moment op uw houten tuinbank

.
Een tuinbank kopen? E-woodproducts is verdeler van tuinmeubelen in heel België. Deze massieve houten banken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetinger. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.
We vervaardigen onze producten met het idee dat je er een hele dag zou willen op zitten. Zo garanderen we u als klant 100 % comfort. Op onze houten zitbanken kan u genieten met familie of vrienden van een gezellige namiddag of avond. 
.

Kiezen voor duurzame houten tuinmeubelen

.
Doordat ons massief hout wordt geïmpregneerd, kunnen we de duurzaamheid van onze houten tuinmeubelen verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen. Ook dit is één van onze troeven om klantentevredenheid te waarborgen.

.

Hebt uw vragen?

.
Wilt u meer info over een bank voor de tuin uit ons assortiment? Heeft u nog vragen over onze producten? Contacteer dan onze klantenservice: +32 484 13 78 50

 

FSC - label: check!

.
Wanneer u bij E-woodproducts een FSC-houten-tuinmeubel koopt, zal u niet alleen meer kunnen genieten van de natuur, maar draagt u er ook mee zorg voor. De meeste E-woodproducten dragen het internationaal erkende FSC-label. Dat betekent dat deze producten gemaakt worden met hout uit verantwoord beheerde bossen. Op elke productfiche kunt u nalezen of het betreffende product het FSC-label draagt. FSC staat voor Forest Stewardship Council en is een non-profitorganisatie die al meer dan twintig jaar streeft naar een wereldwijd verantwoord bosbeheer volgens strikte sociale, economische en ecologische criteria. Door te kiezen voor tuinartikelen met hun label zal ook de komende generatie zich dus nog kunnen uitleven tussen het groen. Ons bedrijf zelf wordt door FSC erkend onder de code SCS-COC-005219-PA.

FSC houten tuinbank

 

TagsPicknicktafels - Tuinmeubelen  -  Tuinbanken  -  Tafels  -  Tuinstoelen    

 

E-woodproducts.be, bij ons zit U goed! (+32 484 13 78 50)Meer dan 2700 artikelenMeer dan  5000 m² opslagruimtee-woodproducts.nlTablesdepiquenique.beE-woodproducts Vlaanderen