Wilt u een review plaatsen over E-woodproducts.be?


Dat vinden wij een goed idee!

Elke week een waardebon van 50 euro!

Elke week kiezen onze productspecialisten de beste review. De schrijver van deze review wordt de review-KING van de week, en bekronen wij met een waardebon van 50 euro! 

Hoe maakt jouw review een kans?

  • Je review wordt begrijpelijk geschreven met een verzorgd taalgebruik.
  • Je mening wordt met feiten onderbouwd en omvat minimaal 25 woorden.
  • De plus en de minpunten worden beschreven.
  • Een beeld zegt meer dan 1000 goede woorden, dus leuke afbeeldingen worden zeker geapprecieerd. 
  • De review wordt genoteerd op Google Maps en/of Trustpilot

De voorwaarden van deze actie:

  • Je kan de waardebon niet omwisselen voor geld, wel voor een nieuwe bestelling van toffe producten.
  • De actie is geldig tijdens het hoofdseizoen (15-3-2021 tot en met 30-8-2021).

De Winnaars!


 

Week 24 - 30 april 2021

 

Misschien jij?: wink


 


Week 17 mei - 23 mei 2021
 

Caroline Vermeiren


5 sterren: uitstekend
 

Onze bestelling werd volgens de juiste afspraken zorgvuldig afgeleverd. Alles is perfect verlopen. - snelle service - correctheid - een bepaald product was niet meer leverbaar en er werd een alternatief voorgesteld. Fijn dat jullie werk maken om een oplossing in functie van de klant te bedenken.
Week 10 mei - 16 mei 2021

Pascal Jacquemyn


5 sterren: uitstekend
 

Perfecte service - hard hout - zachte prijs Zes picknickbanken gekocht bij E-woodproducts voor in het stadspark van Veurne. Mooi op tijd geleverd en degelijk verpakt. Alle planken, vijzen en moeren waren aanwezig. Het plannetje had misschien een ietsje duidelijker kunnen zijn, maar bleek dat we ook net die picknicktafel hadden uitgekozen die net dat ietsje meer tijd en inzicht behoefde om ze in elkaar te steken. Per bank een uurtje of twee over gedaan om tot een mooie en handige picknickbank te komen. Gezien de 'zachte' prijs zijn we onder de indruk van de dikte en de kwaliteit van het hout. Die picknickbanken gaan nog jaren meegaan. Een aanrader dus. Visit Veurne (Translated by Google) Perfect service - hard wood - low price Six picnic benches bought from E-woodproducts for the city park of Veurne. Delivered on time and properly packaged. All planks, screws and nuts were provided. The plan might have been a bit clearer, but it turned out that we had also just chosen that picnic table that needed just that little bit more time and insight to put it together. It took an hour or two per bank to arrive at a beautiful and handy picnic bench. Given the 'soft' price, we are impressed by the thickness and quality of the wood. Those picnic benches will last for years to come. Highly recommended. Visit Veurne

Week 3 mei - 9 mei 2021

Sanne Schellen


5 sterren: uitstekend
 

Zeer vriendelijk geholpen met een aantal vragen over de levertijd. Klantvriendelijkheid is top!

Week 26 april - 2 mei 2021

Piajanna


5 sterren: uitstekend
 

Op zoek naar 2 tuinbanken voor de gezamenlijke binnentuin. Internet afgespeurd en terecht gekomen bij E-woodproducts. Gebeld en ik kreeg op een prettige manier duidelijke en nuttige informatie, wat mij deed overtuigen, dat ik de banken bij E-woods ging kopen.
Bestelproces en termijn van afleveren zijn makkelijk en overzichtelijk!


Week 19 - 25 april 2021

Pascal Kenis


5 sterren: uitstekend
 

Vorig jaar deze tuinbank gekocht: Dordogne 150cm. Dit is een zeer stevige bank, gemaakt om jaren mee te gaan. Ongelooflijk veel betere kwaliteit dan de standaard tuinbankjes die je zowat overal kan kopen. Met de restol houtolie (naturel) geeft dit een heel mooie en luxueuze afwerking en kan ze tegen weersinvloeden. In de winter hebben we ze binnen gezet, ze ziet er nu nog als nieuw uit. Deze bank gaat ons jaren plezier opleveren. De leverservice was uitstekend, handleiding (ik koos voor zelfmontage) heel duidelijk. Dit jaar kopen we dezelfde bank opnieuw, om aan de grootouders cadeau te doen. 

Week 12 - 18 april 2021
 

Broodjes Het Hoekske


5 sterren: uitstekend
 

(enkel sterren - geen tekst)
 


 

Week 5 - 11 april 2021
 

Julie Sap: Uitstekende prijs / kwaliteit


5 sterren: uitstekend
 

Uitstekende prijs/kwaliteit: na wat rondkijken op internet in de zoektocht naar een picknickbank, kwam ik terecht bij E-woodproducts. Straffe prijs, dus ik was benieuwd naar de kwaliteit... maar ook die blijkt zeer goed. Nu staat de bank al een aantal weken, niets op aan te merken. De service is ook prima: duidelijke communicatie en vlotte levering. Conclusie: mooi en kwalitatief product, voor beste prijs, met goede service. Zeker een aanrader.

 Week 29 maart - 4 april 2021
 

Carine Piens: 


5 sterren: uitstekend
 

Zeer vlotte levering, vriendelijk personeel.
Een leuke ronde picknicktafel om nu in de coronatijd op afstand toch een babbeltje te slaan met buren, familie.
Iedereen heeft behoefte om mensen te zien, dus vonden wij dit een ideaal cadeautje aan onszelf.
We genieten ervan, gemakkelijke zitplaatsen, mooie ronde tafel.
zijn geld waard.Week 22-28 maart 2021
 

5 sterren: uitstekend
 
 

Luc: Een aanrader

 

Zeer vlotte en correcte levering.
Levering vlugger dan dat we verwachtten, ook chauffeur was zeer vriendelijk en behulpzaam.
Geleverde bank zeer mooi en duidelijke handleiding om bank zelf te maken.
Super

 


Week 15-21 maart 2021
 
5 sterren: uitstekend
 
 
 

Koen: Topservice! Wat wil een mens nog meer?

We waren reeds een poosje op zoek naar dubbele houten relaxstoel, ook wel 'loveseat' genoemd. Plots kregen we via Google meerdere aanbieders te zien. We kozen uiteindelijk voor deze Belgische webshop die hetzelfde product 10% goedkoper aanbiedt dan de buitenlands collega's en daardoor bovendien een stuk goedkoper was in transport. Daarnaast verliep het bestelproces en de levering perfect, waarbij persoonlijk werd afgestemd met betrekking tot het gewenste leveringstijdstip (dat vroeger lag dan aangegeven tijdens de bestelling!). De levering gebeurde zoals gepland en op een zeer vriendelijke manier. De montage van de stoel zelf was kinderspel en we hebben er vorige week in het eerste zonnetje zelfs al eens kort kunnen van genieten. Enig minpuntje was het bijgeleverde imbus-sleuteltje dat van mindere kwaliteit was. We hebben dit gemeld aan de webshop en kregen daarvoor een vriendelijke dank u wel en de belofte dat ze dat met de leverancier gingen opnemen zodat dit in de toekomst beter kan.
Topservice! Wat wil een mens nog meer?