Konijnenhok kopen


Een van de belangrijkste punten waar je aan moet denken als je een konijn aanschaft is het verblijf. Dit konijnenhok is alvast een aangename, veilige plek voor uw konijn. Omdat dit hok op hoge palen staat, kan uw konijn zich niet uitgraven. Wordt geleverd inclusief dakleer en bevestigingsmaterialen.
zoek
 
powered by myShop.com

Voor elk konijn wat wils

.
E-woodproducts is verdeler van dierenverblijven in België (Wallonië, Brussel en Vlaanderen) en Nederland. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en houtsoort. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.


.

COMFORT

.
Net zoals we met al onze andere producten doen, leveren we ook extra inspanning voor onze dierenverblijven. Zij zijn namelijk ook, zij het onrechtstreeks, klant. We vervaardigen onze producten met het idee dat uw (huis)dier er een hele dag in zou willen vertoeven.
.

DUURZAAM

.
Doordat ons massief hout wordt geïmpregneerd, kunnen we de duurzaamheid van onze producten verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen.
.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze producten? Heeft u nog vragen over onze producten? U vind hier al onze contactgegevens.