Tuinmeubelen Kopen | E-woodproducts.be


Tuinmeubilair gezocht, bent u een particulier, een bedrijf, een school of een overheidsinstelling? Dan zit je hier goed!! E-woodproducts verdeelt (reeds vanaf 2012) vanuit het centraal gelegen Lebbeke, picknicktafels, tuintafels, tuinbanken,  ... in héél België, Nederland, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. Onze hoofdzetel is gevestigd in Gent en onze kantoren vindt u in Aalst (Moorsel). Wij hebben momenteel meer dan 5000m2 opslagruimte en meer dan 2700 artikelen (waarvan momenteel zo'n 100-tal in promotie) te koop. Hebt u een vraag, dan kunt u onze medewerkers contacteren via e-mail, telefoon of chat. 

zoek
 
powered by myShop.com

Enkele blikvangers

 

Tuintafel Kopen tuinbanken Tuinstoel kopen
 
Lounge TuinMeubelen kopen Bloembak kopen Moestuinen
 
Rozenboog kopen Schuttingen Tuinhekken
 
Tuinkast Dierenverblijven Priëlen
 
 carport  
 

Voor de kids 

 

 
speeltoestellen trampoline kopen 
 
zwembad kopen  Picknicktafel kind


 

Tuinmeubelen accessoires   

 

 
Parasols houtolie Beschermhoezen
 
Decoratie Handige Tools bbq

Tuinmeubelen in alle kleuren, en volgens uw smaak!Als u een schaduwrijke tuin, een zonnig terras of een compact balkon hebt en u houdt van ontspanning, dan zult u wellicht zeer geïnteresseerd zijn in ons aanbod tuinmeubelen. Om volop van de zon te kunnen genieten, is het heel belangrijk om op tijd over de geschikte tuinmeubels te beschikken. Gelukkig kunnen wij u hierbij helpen. E-woodproducts biedt meubelen aan die zeer geschikt zijn voor uw buitenruimte. Zo geniet u samen met uw kinderen en vrienden van uw tuin. Naarmate het seizoen nadert, zijn er toch enkele basisregels die u best kan volgen. Je haalt je hogedrukreiniger boven om je vuile winter-terras op te schonen. Met je grasmaaier geef je je gazon een goede beurt, en blaas je nieuw leven in de tuinruimte. Wat betreft apparatuur en tuinmeubels ligt de bal volledig in jouw kamp. En bent u nu net niet op de plaats gekomen waar u kan scoren? 
 
Tuinmeubelen in alle kleuren, en volgens uw smaak
 

Tuinmeubilair plaatsen in uw tuin


Ben je er bijna klaar voor? Om buiten te genieten van overheerlijke maaltijden, kiest u best voor een rechthoekige tuintafelset of rond tuintafel met stoelen. De tuinzetels of ligzetels bieden dan weer het comfort waar u naar verlangt. Alles aangevuld met een barbeque, terrashaard, vuurkorf,  ... De sfeer maak je uiteraard zelf, maar leuke attributen helpen altijd een handje. Uiteraard is het belangrijk om een bepaald gedeelte van uw gazon voor al dit leuks te reserveren. 

Hoe je van ontspanning? Hou je van de stralende zon? Hou je van een heerlijke duik in het frisse water? Je dacht wellicht zelf al aan een zwembad en een ligzetel met een bijhorende cocktail? Een hangmat is dan weer ook geschikt voor zomerse dutjes. Als je echt voor comfort wenst te kiezen, dan bestaan er ligstoelen in teak of exotisch hout met kussens of ligstoelen van textileen en aluminium. Alle materialen hebben hun voor- en nadelen. We leggen dit op onze website ook in detail graag aan u uit! Als je het hout onderhoudt en het aluminium beschermt tijdens de winterperiode, kun je dit materiaal meerdere seizoenen bewaren.

Hoe richt je dan het best je tuin in? Vergeet niet om uw tuinmeubelen te structureren met bijvoorbeeld een hoekbank, tuinzetels en een tuinbank. Als er geen bomen in uw tuin staan die wat schaduw voor u creëren, dan kan een parasol of schaduwzeil zeker gaan helpen om een perfecte omgeving te maken.

Ben je een vooruitziend iemand, dan weet je dat na de warmere seizoenen ook enkele koudere maanden volgen. Misschien heb je nog een plaatsje voor een vuurhaard?

 

Hoe onderhoud je tuinmeubelen? 


Zoals elk product dat buiten staat, heeft tuinmeubilair ook onderhoud en zorg nodig, als u tenminste wilt dat het jaren meegaat ongeacht het gebruikte materiaalsoort: zacht hout (bijvoorbeeld vuren houten of grenen hout), hard hout, wicker, aluminium, kunststof of metaal. Elk materiaal heeft regelmatig onderhoud en zorg nodig. Lees hier het volledige artikel "Hoe onderhoud je tuinmeubelen".
 
Onderhoud van houten tuinmeubilair
.
.
Onderhoud van Douglas, Vuren Houten of Grenen (zacht hout)

Vuren houten, Douglas en grenen meubels kunnen doorheen het jaar gereinigd worden met water waar een kleine hoeveelheid zeep is toegevoegd. Gebruik hiervoor een zachte borstel of doek. Om het product op een langere termijn goed te beschermen, dient u deze jaarlijks met houtolie in te strijken. Als je ze echter niet hebt onderhouden,
 zullen grenen en vuren houten tuinmeubels de neiging hebben om grijs te worden. In ons volledige artikel over "Hoe houten tuinmeubelen onderhouden? (zacht hout)" lees je ook je deze terug kan opvrolijken. 

Onderhoud van Hardhout

Tuinmeubilair gemaakt uit hardhout hebben weinig onderhoud nodig. Ze zijn veel meer weersbestendig dan zacht hout. Een nadeel is dan weer dat ze sneller vergrijzen, maar dit proces kan je tegengaan door een gepast onderhoud. We raden het aan om eerst je tuinmeubel op te schuren waarna je het instrijkt met houtolie. Het dagelijkse onderhoud, aan de andere kant, kan gebeuren met een droge doek zonder toevoeging van een specifiek product. Als er een blijvende vlek is, kan u deze licht bijschuren.  

Onderhoud van Teak

Teak hout is erg weersbestendig, en kan dan ook zonder veel extra maatregel overwinteren. Na de winter volstaat het om het teak hout te reinigen met een teak-protector. Tijdens het zonnige seizoen, kan je met groene zeep en een licht vochtige doek de teak hout meubels oppoetsen. De natuurlijke olie die aanwezig is in het teakhout in combinatie met de zeep zorgt voor een natuurlijke uitstraling en voorkomt vetvlekken. Daarbij verkleurt het hout minimaal. 
 
Tuinmeubelen behandelen olie

 
 

Onderhoud van metaal


Staal en metaal kunnen worden gereinigd met schoon water waaraan er zeep is toegevoegd. U kunt er ook een roeststop-product aan toevoegen om de verspreiding van roes te beperken. Als er krassen zijn, kan je deze wegwerken met pennen of spuitbussen in de kleur van je tuinmeubel. 

Berg je metalen meubelen op tijdens de koudere seizoenen en dek ze af met een ademend zeildoek.
.
 

Onderhoud van textieleen


Deze buitenmeubels zijn redelijk onderhoudsvriendelijk, de stoffen worden gereinigd met proper water en zachte zeep.

Vergeet niet om uw buitenmeubilair bij koud weer binnen te halen om de levensduur ervan te verlengen. Bescherm uw stoffen meubelen tegen stof met afdekhoezen. Wees echter voorzichtig. De beschermhoezen moeten lucht laten circuleren om condensatie te voorkomen.

 

Onderhoud van aluminium

 
Omdat aluminium gemakkelijk te onderhouden is, wordt het vaak ook gebruikt bij het ontwerpen van tuinmeubilair. Dat zegt genoeg. Het is dus voldoende om een sopje te maken van water en groene zeep om zo je meubelstuk schoon te maken. Wens je één stap verder te gaan, en wilt u ook het product extra beschermen, dan bestaan er talloze aluminium beschermproducten op de markt. 
 

Onderhoud van wicker

 

Buitenmeubilair gemaakt van kunststof vlechtdraad zoals wicker mogen in de winter blijven buiten staan, maar met één belangrijke kanttekening, ... je mag ze niet gebruiken. De reden is dat wicker gevoelig is aan koudere temperaturen. Door de lage temperatuur verhardt het kunststof en als je er dan gaat op zitten, dan kan het materiaal gaan afknappen.

Buitenmeubilair volgens materiaalsoort  


Vaak hebben consumenten al een sterke voorkeur voor bepaalde types materialen, of omgekeerd, men kan ook een afkeer hebben tegen bepaalde materiaalsoorten. Daarom worden buitenmeubelen ook vaak gecategoriseerd volgens het gebruikte materiaal. 

Lees meer

Tuinmeubelen naar uw wens

. 
Iedereen heeft een eigen smaak, een favoriete stijl en een eigen budget. Dankzij het steeds groeiend aanbod tuinmeubels spelen wij in op de grote variëteit van behoeften en noden van onze klanten. Op onze homepagina presenteren wij u de voornaamste hoofdcategorieën tuinmeubelen: tuintafels, tuinstoelen, tuinbanken, tuinkasten, blokhuttenlounge tuinmeubelen, bloembakken, moestuinen, rozenbogen, schuttingen, tuinhekken, dierenverblijven, priëlen, carports, ... Druk op één van deze categorieën tuinmeubelen en je bent meteen waar je moet zijn. We tonen u meteen alle producten binnen deze categorie, en presenteren u op deze pagina ook het nodige koopadvies. Dit doen we aan de hand van vaak gestelde vragen. Maar ook op de productpagina’s doen we ongelooflijk ons best om alle details van elk product aan u kenbaar te maken. 

Hebt u toch nog vragen, zijn er toch nog zaken die volgens u ontbreken, dan staan onze support-medewerkers u heel graag te woord.


Kinderen tellen ook mee!

. 
Je hebt het wellicht al gezien. Er is een zeer ruim aanbod aan tuinmeubelen voor kids. Zo is er een enorme keuze aan speeltoestellen, en dit zowel voor privégebruik als voor openbare doeleinden. De bijhorende accessoires zoals glijbanen en schommels ontbreken hier ook niet. We presenteren u een 100-tal houten speelhuisjes, kinderpicknicktafels, zandbakken, en omdat kinderen nooit genoeg kunnen spelen zijn er ook zwembaden, trampolines aan toegevoegd. Er zijn zelfs speeltuigen te vinden om heerlijk buiten te voetballen of basketten.


FSC Gecertificeerde tuinmeubelen


Wij zijn trots op het feit dat het grootste deel van onze houten tuinmeubelen bij FSC®-gecertificeerd zijn. Het FSC-keurmerk is uw garantie voor verantwoorde bosbouw en de verbetering van lokale woonomstandigheden in enkele van de armste landen van de wereld. De eigenaars van FSC-gecertificeerde bossen krijgen ook een faire / eerlijke  prijs voor hun hout. In FSC-bossen worden niet meer bomen gekapt dan het bos zelf op natuurlijke wijze kan vervangen, mensen en dieren worden gerespecteerd en er gelden strikte regels voor het gebruik van pesticiden en chemicaliën.


Gebruik van de beste materialen.


Door te werken met kwalitatieve grondstoffen kan de kwaliteit van onze meubelen steeds gegarandeerd worden. Zo bent u zeker dat u een lange periode geniet heeft van het product.

 

U zit hier goed bij ons


Wij hebben de laatste jaren enorm ingezet op klantenservice en klantentevredenheid. E-woodproducts staat zelf in voor de leveringen en garandeert zo dat de producten in een perfecte staat bij de klant toekomen. De meeste tuinmeubelen kunnen snel bij de klant geleverd worden. Indien de klant dit wenst, kunnen de bestelde goederen door onze vakmensen ook ter plaatse gemonteerd worden.

In deze online wereld is het vaak niet duidelijk in welk land u uw bestelling plaatst. Wij garanderen dat u bij een echt Belgisch bedrijf koopt. E-woodproducts.be is een website van BV E-Products Europe, en deze heeft zijn hoofdzetel in Gent (Patijntjestraat 107).
 

Contacteer ons


Heeft u nog vragen over onze tuinmeubelen of andere tuinproducten? Stuur een bericht naar één van onze support medewerkers of bel ons.

Ondersteuning

 

 
Hebt u een vraag? Gebruik onze handige support-functie (zie links beneden). Typ een vraag of een kernwoord in, en de meest relevante vragen en antwoorden verschijnen. Vindt u geen antwoord op uw vraag, dan kunt u daar ook een bericht naar ons sturen, of zelfs met een medewerker chatten.
Zoekt u een product?Druk op één van bovenstaande categorieën, en gebruik de onderstaande zoekfunctie.
E-woodproducts.be, bij ons zit U goed! (+32 484 13 78 50)Meer dan 2700 artikelenMeer dan  5000 m² opslagruimtee-woodproducts.nlMobilier de jardinE-woodproducts Vlaanderen