De beste metalen picknicktafels voor je achtertuin


Metalen picknicktafels zijn een geweldige aanvulling op elke achtertuin. Ze kunnen voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt, van een plek om te genieten van een familiemaaltijd tot een plek voor vrienden en familie om games te spelen. We hebben momenteel een mooi aantal verschillende stijlen metalen picknicktafels in aanbieding, dus neem gerust even u tijd, en kijk welk model je het meest aanspreekt.

E-Woodproducts is gespecialiseerd in op maat gemaakte metalen picknicktafels met een houten douglas tafelblad. Deze tafels zijn gemaakt met een stevige constructie en hoogwaardige schroeven. Alle tafels zijn gebouwd door bekwame timmerlieden, zodat ze een leven lang meegaan. We hebben een aantal picknicktafels te koop. Het zijn unieke, stevige en duurzame items waar je geen spijt van zult krijgen.

Deze tafels hebben een matzwart, gepoedercoat ijzeren frame en uniforme Douglas houten balken. Misschien vindt u dit de perfecte keuze vanwege de stevige constructie en het bijzondere ontwerp. Douglas hout heeft sterke eigenschappen en een zeer lange levensduur onbehandeld. Door ijzer te combineren met Douglas hout krijg je een robuuste uitstraling. 

 

Enkele kenmerken:

 

- Douglas hout +- 5 cm dik

- Verschillende lengtes zijn mogelijk: 160, 180, 200, 250 cm

- Gegalvaniseerd staal om roestvorming te voorkomen

- Gepoedercoat met een fijne structuur voor een strakke uitstraling.

- Wordt geleverd als bouwpakket inclusief de nodige bevestigingsmaterialen

zoek
 
>
powered by myShop.com
E-woodproducts.be, bij ons zit U goed! (+32 484 13 78 50)Meer dan 2700 artikelenMeer dan 5000 m² opslagruimtee-woodproducts.nlMobilier de jardinE-woodproducts Vlaanderen