MOESTUINEN

.
Dankzij een moestuin of minigarden van E-woodproducts kan iedereen groenten en kruiden zelf kweken, op uw terras, in de tuin, of zelfs op uw balkon.

Een klein plantje zien opgroeien tot een volwassen plant. Dat is boeiend en ook voor kinderen heel leerzaam. Het geeft voldoening te koken met zelfgekweekte, lekkere en gezonde ingrediënten uit uw eigen tuin. Dat kunnen groenten zijn zoals sla en worteltjes, maar ook kruiden zijn gemakkelijk te kweken. Houd er wel rekening mee dat de meeste kruiden en groenten veel zonlicht nodig hebben.
.

ONS AANBOD MOESTUINEN - MINIGARDENS

.
We bieden moestuinen aan in verschillende modellen en grootten: vierkant, getrapt, op poten en zelfs verticaal voor tegen een wand. Klik op de foto of de “meer info”-knop om alle informatie over uw gekozen product te weten te komen.
.
zoek
 
>
powered by myShop.com

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts is verdeler van moestuinen en minigardens in heel Vlaanderen. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleur. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.
.

DUURZAAM

.
Doordat ons massief hout wordt geïmpregneerd, kunnen we de duurzaamheid van onze moestuinen verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen. Ook dit is één van onze troeven om klantentevredenheid te waarborgen.
.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze producten? Heeft u nog vragen over onze producten? Hier vindt u onze contactgegevens.