Oh’Green Tuinmeubelen

 
OH’Green is ontstaan in 2019, uit de samensmelting van de tuincentra Walter van Gastel en Intratuin (Olen en Zwijndrecht).
De eerste piloot winkel van het vernieuwde Oh’Green concept was het tuincentrum te Aarschot. Deze nieuwe winkel werd vanaf de grond opnieuw opgebouwd en opende zijn deuren op 14 maart 2019.

Zoveel moois om te zien, bloemen, planten, dierenvoeding, tuinmeubelen, binnenhuisdecoratie | Oh'Green
 
Oh’Green biedt een enorm aanbod planten, bloemen, decoratie, tuinmeubelen en dierproducten. In de vernieuwde winkels kan je terecht voor tuinadvies en wooninspiratie, om van je huis een thuis te maken, met veel groen en mooie decoratie, voor binnen en buiten, in elk seizoen.
 

Oh’Green online?

 
Oh’Green heeft niet één maar twee webshops!
 
Omdat verse bloemen de nodige aandacht en een speciaal transport vragen, kan je voor een boeket of een bloemstuk terecht op de Oh’Fleur webshop.
In deze webshop kan je zelf de leverdatum kiezen die voor jou past. Let op: levering is enkel mogelijk op werkdagen tussen 8.30 -18.30. Voor leveringen binnen België betaal je €10 leveringskosten. 
 
Voor andere producten uit het ruime assortiment kan je een kijkje nemen op de Oh’Green webshop.
Deze webshop werd gelanceerd midden in het coronatijdperk en er wordt nog volop gewerkt aan de uitbreiding van het online aanbod.
 

Waar vind je een Oh’Green tuincentrum?

 
Er zijn inmiddels 12 Oh’Green tuincentra verspreid over Vlaanderen en Wallonië:
 
 • Oh’Green Aarschot
  Diestsesteenweg 80
  3200 Aarschot
 
 • Oh’Green Ekeren
  Kapelsesteenweg 511-517
  2180 Ekeren
 
 • Oh’Green Olen
  Doffen 75
  2250 Olen
 
 • Oh’Green Sint-Katelijne-Waver
  Mechelsesteenweg 146
  2860 Sint-Katelijne-Waver
 
 • Oh’Green Zwijndrecht
  Hoefijzersingel 1
  2070 Zwijndrecht
 
 • Oh’Green Ninove
  Albertlaan 130
  9400 Ninove
 
 • Oh’Green Louvain-la-neuve
  Rue du Genistroit 1-3 (N4)
  1348 Louvain-la-Neuve
 
 • Oh’Green Saint-Georges
  Chaussée verte 95
  4470 Saint-Georges-sur-Meuse
 
 • Oh’green Hognoul
 • Rue Jean Lambert Defrêne 113
  4342 Hognoul
 
 • Oh’Green Naninne
  Rue des Engoulevents 3
  5100 Naninne
 
 • Oh’Green Gouvy
  Quartier des artisans 3
  6672 Gouvy
 
 • Oh’Green Doornik
  Chaussée de Lille 258
  7500 Doornik
 
Je kan er met al je vragen terecht bij de servicebalies in de winkels alsook voor het retour brengen of ruilen van gekochte artikelen.
Cadeaubons kun je aankopen aan alle kassa's in de tuincentra.
 

En wat vind je allemaal bij Oh’Green?

 
Een ruim aanbod snijbloemen en kamerplanten: elke dag weer vers uitgekozen op de grootste veilingen ter wereld, orchideeën en hortensia’s, azalea’s en begonia’s, cactussen en palmbomen, allemaal met hoge kwaliteit en aan een voordelige prijs.
 
Daarnaast biedt de ruime buitenafdeling honderden vaste planten en waterplanten voor je vijver, struiken en heesters, fruitbomen en kruidenplanten.
 
Voor wie geen groene vingers heeft is er ook een groot aanbod kunstbloemen en kunstplanten, haast niet te onderscheiden van de echte. Het assortiment kunstbloemen en kunstplanten wordt aangepast aan het seizoen.
 
Prachtige decoratie artikelen voor binnen en buiten: zoals vazen, kussens en spiegels.
 
Of buitendecoratie – zoals potten, beelden en schalen.
 
Je vindt er ook verrukkelijke kookideeën en de perfecte keukenaccessoires,
alsook serviezen en tafellinnen uit collecties van bekende merken:
Surface van Sergio Herman voor Serax - Pure van Pascale Naessens voor Serax - Piet Boon voor Serax - Anita Le Grelle voor Serax - Pomax - Home by Asa - Tokyo Design Studio.
 
Om buiten te kokerellen is er dan weer een groot assortiment barbecues en accessoires.
 
Voor de dierenvrienden is er ook een speciale afdeling: je kan er terecht voor je huisdier zelf, van de basisuitrusting tot de nodige voedings- en verzorgingsproducten, maar ook voor de speeltjes, manden en trendy gadgets voor je huisdier.
 

Oh’Green tuinmeubelen

 
Tuintafel en -stoelen nodig? Of liever een loungeset?
In de Oh’Green-winkel bij jou in de buurt kan je kiezen uit vernieuwende en luxueuze collecties. Alleen de beste materialen en merken raken door de strenge selectie.
Je vindt er alle mogelijke designs: strak en modern of romantisch en landelijk. Teak of natuursteen, aluminium of inox, textileen of wicker, iedereen vindt hier zijn ideale tuinset.
 
Ook andere toebehoren zoals terrasverwarmer of jacuzzi, parasols en buitenverlichting zijn voorhanden om optimaal te kunnen genieten van het buitenleven.
 

Weetje

 
Op 31 januari 2020 werden voor de 5e keer de Garden Centre Quality Awards uitgereikt door de Belgische Tuincentra Vereniging.
Deze awards gaan naar de meest verdienstelijke tuin- en plantencentra in Vlaanderen en Wallonië.
Oh’Green won maar liefst 7 awards bij hun eerste deelname!
 

Mooi gebaar

 
Eind 2020 organiseerde Oh’Green de actie “Zorg voor Licht” in hun 12 tuincentra. Wie een windlicht kocht, schonk daarmee automatisch 1 euro voor het goede doel.
Ze verkochten massaal lichtjes en zamelden daarmee 10.000 euro in voor Think Pink België.
Met deze gift willen ze een extra hart onder de riem steken van iedereen die wordt getroffen door borstkanker, zeker in deze coronatijden. Want de ziekte maakt hen kwetsbaarder voor het virus.