Overkapping voor uw zwembad

.
Hieronder vindt u een overzicht van alle overkappingen voor Exit zwembaden.

 
Alle zwembaden met een lage framehoogteAlle zwembaden met een hoge framehoogte
Alle onderhoudsproductenOverkapping zwembad
WarmtepompenGrondzeilen en afdekhoezen
Zwembadladders 


Wil jij kunnen zwemmen zonder rekening te hoeven houden met het weer? Kies dan voor de unieke zwembad overkapping of het innovatieve schaduwdoek van het EXIT-zwembad-gamma. De overkappingen en schaduwdoeken zijn zowel los als samen te gebruiken en veel passen zelfs op baden van andere merken. Geef je zwembad een ware upgrade met een overkapping.

Maak je eigen binnenzwembad (buiten welteverstaan!)

Maak je frame zwembad extra bijzonder met de EXIT zwembad overkapping. Binnen no time creëer je een binnenzwembad. Onder de kap merk je niets van de regen of wind en wanneer de zon schijnt wordt de warmte onder de overkapping vastgehouden. De zwembad overkapping zorgt dus ook voor de natuurlijke verwarming van het zwemwater. Met een overkapping op je frame zwembad heb je de hele zomer plezier.

Ultiem gaan afkoelen

il je afkoelen in een zwembad op een warme zomerdag, maar wil je tegelijkertijd beschermd zijn tegen de felle zon? Het unieke zwembad schaduwdoek biedt optimale bescherming tegen uv-straling, waardoor kinderen onbezorgd kunnen zwemmen. Het schaduwdoek is eenvoudig op het zwembad te monteren en daarnaast ook zeer eenvoudig open en dicht te klappen. Heerlijk afkoelen doe je met het EXIT schaduwdoek voor zwembaden.
zoek
 
powered by myShop.com