STEVIGE OUTDOOR TUINMEUBELEN MET DIKKE PLANKEN

 

De meeste tuinmeubelen uit ons assortiment, zoals de picknicktafels, tuinbanken, biertafels, tuintafels, hebben zeer dikke planken (nl. minimum 40mm plankdikte).

Tip: u kunt de plankdikte van elk product nalezen op elke productpagina.

Door deze robuuste planken hebben deze meubelen dan ook een behoorlijk gewicht. Enkele voorbeelden:

1.80m KING picknicktafel: 55 kg

2.40m KING picknicktafel: 70 kg

3.00m KING picknicktafel: 90 kg

 

...Picknicktafel met dikke planken

.

Terwijl de meeste aanbieders picknicktafels fabriceren waarbij de planken slechts 35mm dik zijn, kiest E-woodproducts resoluut voor dikkere planken van minimum 40mm. De reden hiervoor is eenvoudig. Wij constateerden een optimale stevigheid en stabiliteit vanaf 40mm. De KING ® picknicktafels hebben 40mm dikke planken, en de ROYAL KING ® picknicktafels 45mm dikke planken.

Doordat zowel onze picknicktafels, tuinbanken als tuintafels een minimale plankdikte van 40 mm hebben, kunt u ze zonder zorgen het hele jaar door buiten laten staan. Ze zullen nooit omver geblazen worden door de wind of bij stormweer. Het gewicht van de planken zorgt er immers voor dat uw outdoorproduct erg stevig op de grond staat. 

We hebben deze dikke planken voorzien van reeds voorgeboorde gaten om alle vijzen en moeren in te draaien. Daardoor geniet u zowel van de optimale stabiliteit van uw E-woodproduct als van een erg eenvoudig montageproces.