WIJ AANVAARDEN ECO-CHEQUES

 

U kunt bij E-woodproducts elke picknicktafel, tuinbank of bloembak op een erg eenvoudige manier ook met papieren ecocheques betalen. 

Hoe werkt dit?

  1. U bestelt uw product naar keuze via onze webshop.
  2. U kiest vervolgens als betaalmethode ‘ecocheques’.
  3. U kunt dan de eco-cheques aangetekend versturen naar ons hoofdkantoor in Gent (Patijntjestraat 107). Onze chauffeurs ontvangen geen geld of eco-cheques.
  4. Het is zeker en vast mogelijk om slechts voor een deel van uw aankoop deze cheques te gebruiken en het andere deel met cash geld te betalen. 
...Wat kopen met ecocheques?

WAT ZIJN ECO-CHEQUES?


Een ecocheque is een vrij recent betaalmiddel dat enkel kan gebruikt worden om milieuvriendelijke producten en diensten, zoals spaarlampen, fietsen, treintickets en picknicktafels, aan te kopen. Deze groene cheques worden door werkgevers aan hun personeel aangeboden als extralegaal voordeel en zijn twee jaar geldig. Het is dus zeker en vast mogelijk om uw ecocheques op te sparen om na 24 maanden een duurdere aankoop te doen. U kunt maximaal 250 euro aan deze milieucheques, die elk een waarde tot tien euro hebben, ontvangen. Dit betaalmiddel kan niet in geld worden omgeruild. Op de websites van Sodexo en Edenred vindt u een lijst met winkels in uw buurt waar het mogelijk is om met ecocheques te betalen.
 

AANVAARDEN WIJ OOK ELEKTRONISCHE ECO-CHEQUES?


Wij aanvaarden geen elektronische eco-cheques.


 

 

.

.