E-WOODPRODUCTS WERKT SAMEN MET VLAAMSE OVERHEIDSINSTELLINGEN & DE NON-PROFIT

 

E-woodproducts nestelt zich graag in het enorme Vlaamse netwerk van organisaties die zich elke dag opnieuw inzetten voor onze medemens. Samen helpen we elkaar, samen zijn we sterk! Indien wij als bedrijf in houten tuinmeubelen de sociale cohesie kunnen versterken, dan werken wij hier graag aan mee.


VOLKSTUINTJES IN ANTWERPEN

 

Zo leverden en monteerden wij tafelsets voor de sociale volkstuintjes in stad Antwerpen. Zo ontmoeten buurtbewoners elkaar in een groene omgeving, kweken ze groenten en bouwen ze samen aan een gezonde leefbare buurt. Prachtig toch?! Wist u trouwens dat Antwerpen reeds meer dan 1500 dergelijke tuintjes kent? 


DE HELIX - (Grimminge)

 

mensen-aan-tafel-helix-800.jpg
 

Ook het vormingscentrum voor natuur- en milieueducatie, de Helix (Grimminge), wil een stimulans zijn voor iedereen die begaan is met het milieu en de natuur. Voor volwassenen zijn er op regelmatige basis boeiende wandelingen en speciaal voor de kinderen zijn er steeds vernieuwende activiteiten. Een tip voor scholen! Na de leerrijke ervaring komt u even tot rust op één van de vele KING picknicktafels van E-woodproducts. 


ANDERE REFERENTIES:

 

Opzoekingscentrum voor de wegenbouw (Brussel) - ACV Verbond Leuven (Leuven) - Heilig Hart ziekenhuis Roeselare (Roeselare) - VZW Emmaus Dienstverleningscentrum (Ranst) - OCMW Waregem (Waregem) - OCMW Dentergem (Dentergem) - VDAB (Brussel) - CM Regio Mechelen, Turnhout (Mechelen) - Vlaams Instituut voor de Logistiek (Antwerpen) - Rode Kruis Vlaanderen (Malle) - Arboretum Kalmthout VZW (Kalmthout) - Ghapro VZW (Antwerpen) - VZW Diocesane Instituten (Tienen) - Vereniging voor bos in Vlaanderen (Gontrode) - ...