SNELLE LEVERING - VEILIGE VERZENDING

 

Dankzij onze grote voorraad kunnen wij de meeste tuinmeubelen heel snel bij u komen leveren. U kiest als klant zelf uw leveringstermijn.

Voorbeeld: levering van een 2.40m KING Picknicktafel:

1. Standaard (1-9 werkdagen): 49,95 euro (BTW incl.)

2. Economy (10-21 werkdagen): 29,95 euro (BTW incl.)

E-woodproducts werkt met samen met een exclusieve firma die op afspraak alle bestelde producten persoonlijk bij u langs brengt. Op die manier willen wij een verzorgde service en een perfecte staat van de producten garanderen. Bij de productinformatie kunt u de exacte levertijd en
-kosten terugvinden.

Het is ook mogelijk om uw E-woodproduct zelf in ons verdeelcentrum in Lebbeke te komen bekijken of ophalen. Het adres en onze openingsuren kunt u terugvinden op onze contactpagina. Wij beschikken over een Bancontact- of VISA-terminal.

...levering2.jpg

 


WE LEERDEN VAN ONZE FOUTEN EN STREVEN NAAR EEN OPTIMALE DIENSTVERLENING


Toen E-woodproducts net was opgestart, werkten we samen met een zeer bekende transporteur / koerierdienst om onze producten tot bij de klanten te brengen. Wij kozen voor deze partner omdat ze ons een snelle en veilige levering garandeerden. Hun snelheid was zoals beloofd fenomenaal: alle picknicktafels en tuinbanken werden binnen de twee dagen bij onze klanten gebracht.

Maar wat veiligheid betreft, bleek hun service beneden alle peil. Sommige tafels werden zomaar op de oprit van klanten gedropt, waardoor de planken veel schade opliepen, en andere meubelstukken kwamen aan met vuile zwarte voetsporen op de buitenkant.

Daarom besloten we om met een exclusieve partner te werken. Op die manier kunnen we u verzekeren dat uw gekozen items snel en in hun originele staat bij u worden gebracht.

Daarnaast bieden we u hierbij graag een persoonlijke service. Wanneer onze medewerker bij u langskomt, overhandigt hij u onze contactgegevens en geeft hij u graag nog enkele tips mee over uw aangekochte producten.


Exclusieve partner E-WOODPRODUCTS.BE

 

Eigen leverdienst E-woodproducts