SNELLE LEVERING - VEILIGE VERZENDING

 

Dankzij onze grote voorraad kunnen wij de meeste tuinmeubelen heel snel bij u komen leveren. U kiest als klant zelf uw leveringstermijn.

Voorbeeld: levering van een 2.40m KING Picknicktafel:

1. Standaard (1-9 werkdagen): 49,95 euro (BTW incl.)

2. Economy (10-21 werkdagen): 29,95 euro (BTW incl.)

E-woodproducts heeft zelf een aantal bestelbussen en werkt ook met samen met exclusieve firma's die op afspraak alle bestelde producten persoonlijk bij u langs brengen. Op deze manier willen wij een verzorgde service en een perfecte staat van de producten garanderen. Bij de productinformatie kunt u de exacte levertijd en
-kosten terugvinden.

U kunt in Lebbeke geen producten komen ophalen. Wij werken uitsluitende via leveringen.

...levering2.jpg

 


We leerden van onze fouten en streven naar een optimale dienstverlening!


Toen E-woodproducts net was opgestart, werkten we samen met een zeer bekende transporteur / koerierdienst om onze producten tot bij de klanten te brengen. Wij kozen voor deze partner omdat ze ons een snelle en veilige levering garandeerden. Hun snelheid was zoals beloofd fenomenaal: alle picknicktafels en tuinbanken werden binnen de twee dagen bij onze klanten gebracht.

Maar wat veiligheid betreft, bleek hun service beneden alle peil. Sommige tafels werden zomaar op de oprit van klanten gedropt, waardoor de planken veel schade opliepen, en andere meubelstukken kwamen aan met vuile zwarte voetsporen op de buitenkant.

Daarom besloten we om met een aantal exclusieve partners te werken. Op die manier kunnen we u verzekeren dat uw gekozen items snel en in hun originele staat bij u worden gebracht.

Daarnaast bieden we u hierbij graag een persoonlijke service. Wanneer onze medewerker bij u langskomt, overhandigt hij u onze contactgegevens en geeft hij u graag nog enkele tips mee over uw aangekochte producten.


Wilt u een logistieke partner worden bij E-WOODPRODUCTS.BE?


Omdat wij elk jaar sterk groeien, hebben wij elk jaar meer leveringen. Daarom moeten wij ons ook op logistiek vlak verder ontwikkelen.

Bij ons is elk transportbedrijf verantwoordelijk voor een zekere regio. Omdat wij ook erg veel verkopen in Frankrijk, Nederland en Duitsland, worden ook binnen deze landen de regio's bepaald. 

Hebt u interesse en wenst u met ons een mooie langdurige zakelijke relatie op te bouwen, dan verwijzen we graag door naar onze contactpagina.

Graag tot binnenkort! 

Eigen leverdienst E-woodproducts