restol houtolie kleuren

.

Restol houtolie kopenRESTOL™ IS DE VEELZIJDIGE OPLOSSING

 

Restol™ Houtolie zorgt voor de bescherming van uw picknicktafel, tuinbank of tuinhuisje. Ook voor uw tuinmeubilair, schutting, gevelbetimmering en houten speeltoestel is Restol™ Houtolie zeer geschikt. U heeft de keuze uit meer dan achttien kleuren. Daarnaast is Restol™ Houtolie geschikt voor zowel onbehandeld hout, geïmpregneerd hout en hardhout.
 

RESTOL™ BIEDT LANGDURIGE BESCHERMING


Restol™ Houtolie is gebaseerd op natuurlijke (plantaardige) lijnolie en maakt uw buitenhout hierdoor waterafstotend en weerbestendig. Dat zorgt ervoor dat uw buitenhout jarenlang beschermd blijft.


DE RESTOL™ KLEUREN


Met een breed scala aan kleuren, hebben we altijd een kleur die aansluit bij uw wensen. Op de productpagina’s kunt u vinden of de gewenste kleur transparant of semi transparant is. 
zoek
 
powered by myShop.com

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts is verdeler van beschermingsproducten voor hout in heel België en Nederland. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.
.

 

DUURZAAM

.
Doordat ons massief hout wordt geïmpregneerd, kunnen we de duurzaamheid van onze producten verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen. Daarnaast bieden we extra bescherming aan in de vorm Restol houtolie.
.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze producten? U vind hier al onze contactgegevens.

EIGENSCHAPPEN VAN RESTOL™

 
bescherming_zon

    Bescherming tegen de zon

bescherming_vocht

   Bescherming tegen vocht

bescherming_vergrijzing

   Bescherming tegen vergrijzing

waterafstotend1

   Waterafstotend

schuren_niet_nodig

   Schuren niet nodig

kwast_roller_spuit

   Voor kwast, roller en spuit

4_uur_droog

   In 4 – 6 uur stofdroog

zijdeglans

   Zijdeglans

max16

   max. 12-16 m
   
uitstrijkvermogen per liter