rozenbogen-800.jpg

ROZENBOOG

.
Met een rozenboog tovert u uw tuin om in een plek waar u vele uren wilt vertoeven tussen uw favoriete bloemen en planten. Een rozenboog kan ook dienen als ingang tot uw tuin. U kunt er zelfs een tunnel van maken indien u enkele rozenbogen achter elkaar plaatst.
.

ONS GAMMA ROZENBOGEN

.
We bieden rozenbogen in verscheidene afmetingen en modellen. Daarnaast vindt u ook rozenbogen met bloembakken of een bank. Klik op de foto of de “meer info”-knop om alle informatie over uw gekozen product te weten te komen.
.
zoek
 
powered by myShop.com

VOOR ELK WAT WILS

.

Misschien vind je het heerlijk om in uw tuin te ontspannen, en de heerlijke geuren van bloeiende bloemen te ruiken en voelen? Een rozenboog dient als perfect decoratief element in uw tuin, niet alleen in de zomer! Als je wenst dat uw tuin het hele jaar groen is, dan raden we u een klimop of een andere plant die geen bladeren laat vallen in de winter. 

Een rozenboog kan de ingang van een tuin markeren. Met een houten pergola tovert u een interessant poort naar uw tuin. In combinatie met een schutting met open wanden creëer je een interessante compositie van een groen schilderij, waardoor de gehele tuin een uniek karakter krijgt. Tip: u kunt ze nog een extra dimensie geven met leuke bloembakken

Rozenbogen worden meestal van hout of metaal gemaakt. Bij ons kunt u alleen houten pergola's bestellen. De constructie vormt een raster, zodat klimrozen en/of andere klimplanten de boog kunnen begroeien. E-woodproducts is verdeler van rozenbogen in heel Vlaanderen. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleur. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

HEBBEN JULLIE BIJHORENDE PAALPUNTEN?

.
Jazeker! Op de productpagina en tijdens het bestelproces worden de bijhorende paalpunten aan u getoond. Per rozenboog hebt u 4 paalpunten nodig.

.

GEMAKKELIJK TE MONTEREN, ZELF OF DOOR ONS

.
Het installeren of monteren van een pergola / rozenboog in de tuin is heel eenvoudig. De hele constructie kunt u in één uur monteren. We versturen het product in een pakketvorm met een set bevestigingselementen en schroeven. De grootste stukken van de rozenboog zijn trouwens al voorgemonteerd. Aldus heb je niet enorm veel skills nodig om de pergola met succes te installeren. U volgt gewoon de instructies die bij de kit zijn geleverd.  Om deze producten te monteren, hebt u een hamer en een (elektrische) schroevendraaier nodig.

Het is ook mogelijk dat een medewerker van E-woodproducts de rozenboog voor u ter plaatse monteert. Bij de specifieke productinformatie kunt u het exacte tarief hiervoor terugvinden (dit verschilt per artikel). Tot deze montage-opdracht behoort alleen het monteren van de rozenboog. Het bevestigen van de paalpunten, en ook deze in de grond te stoppen, hoort niet tot deze opdracht. 
 

DUURZAAM

.
Tuinpergola's die verkrijgbaar zijn bij E-woodproducts, zijn gemaakt van massief hout. Ze worden geïmpregneerd voor ze naar de klanten verstuurd worden. Door deze moderne methode is het hout bestand tegen schimmels, schimmels en vocht, waardoor het langer in perfecte staat blijft. Impregnatie is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen. Ook dit is één van onze troeven om klantentevredenheid te waarborgen.

.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze producten? Heeft u nog vragen over onze producten? Hier vindt u onze contactgegevens.
 

Tags:  Tuinbanken - Biertafels -  Tuintafels Tuintafelsets - Loungemeubelen