SPEELHUISJE

.
Een speelhuisje biedt voor kinderen de ideale speelgelegenheid in de zomer. Hieronder vindt u een overzicht van ons aanbod speelhuisjes, telkens in verschillende grootte, model en houtsoort. Klik op de foto of de “meer info”-knop om alle informatie over uw gekozen product te weten te komen.

Bent u echter op zoek naar speeltoestellen voor in uw tuin, klik dan hier voor een volledig overzicht.
.

ONS GAMMA SPEELHUISJES

.
zoek
 
powered by myShop.com

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts is verdeler deze leuke speelhuisjes voor kids  in heel Vlaanderen, bij uitbreiding spreekt ons gamma dus ook kinderen aan. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en houtsoorten. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.
.

VEILIGHEID

.
Bij een houten meubel lijkt veiligheid geen eerste vereiste. Het is echter een belangrijk gegeven dat E-woodproducts beschouwt als prioriteit. Om de veiligheid te waarborgen, hebben de meeste van onze producten afgeronde hoeken. Dit om te vermijden dat u zich zou bezeren aan een scherpe rand of hoek. Bovendien kan u uw kinderen zorgeloos laten spelen in de tuin of op de speelplaats.
.

DUURZAAM

.
Doordat ons massief hout wordt geïmpregneerd, kunnen we de duurzaamheid van onze producten verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen.
.

 

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze producten? U vind hier al onze contactgegevens.