Speeltoestellen, zowel privé als openbaar gebruik


Wij maken een onderscheid tussen speeltoestellen voor privé-gebruik, of openbaar gebruik (Horeca, scholen, kinderdagverblijven, campings, ...).

.
OPENBARE SPEELTOESTELLEN (een aantal voorbeelden)  


StraaljagerGlijbaanhuisjeBehendigheidsparcoursHangmatschommel
StraaljagerGlijbaanhuisjeBehendigheidsparcoursHangmatschommel
.
Druk hier voor een overzicht van alle speeltoestellen voor openbaar gebruik. Momenteel keuze uit circa 600 hoog kwalitatieve producten!
.

 

SPEELTOESTELLEN VOOR PERSOONLIJK GEBRUIK

.
Hieronder vindt u alvast een overzicht van al onze speeltoestellen privé-gebruik: schommels, glijbanen, klimmuren, of alles gecombineerd in één toestel. Klik op de foto of de “meer info”-knop om alle informatie over uw gekozen product te weten te komen.  
.
Bent u op zoek naar accessoires voor uw speeltoestel? Klik dan hier voor een volledig overzicht.

Was u echter op zoek naar een houten speelhuisje? Klik dan hier voor een volledig overzicht.


*** Bij de Blue Rabbit speeltoestellen zijn de Bolt Caps steeds inbegrepen in het pakket. U hoeft ze dus niet apart bij te bestellen.

zoek
 
>
powered by myShop.com

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts is verdeler van speeltoestellen in heel Vlaanderen. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en houtsoorten. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.
.

VEILIGHEID

.
Bij een tafel of ander product lijkt veiligheid geen vereiste die als eerste gesteld wordt. Het is echter een belangrijk gegeven dat E-woodproducts beschouwt als prioriteit. Om de veiligheid te waarborgen, hebben de meeste van onze producten afgeronde hoeken. Dit om te vermijden dat u zich zou bezeren aan een scherpe rand of hoek. Bovendien kan u uw kinderen zorgeloos laten spelen in de tuin of op de speelplaats.
.

DUURZAAM

.
Doordat ons massief hout wordt geïmpregneerd, kunnen we de duurzaamheid van onze producten verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen.
.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze producten? U vind hier al onze contactgegevens.