Teak Tuinmeubelen


Hieronder vindt u een overzicht alle E-woodproducten uit Teak. We hebben een puik assortiment bloembakken, teak tuintafels, teak tuinbanken, teak stoelen, teak tuinsets en zelfs leuke decoratieve elementen is deze prachtige houtsoort. 

Wenst u zo goed als alles te weten te komen over Teak Hout? Druk dan op deze link.


Ons aanbod:

 

.
zoek
 
powered by myShop.com

De goedkoopste teak tuinmeubelen

.
Het is een misvatting dat Teak enorm duur is. Niet is minder waar. Vergelijk de prijzen van teak tuinmeubelen met andere houtsoorten en je zal vaststellen dat de meerprijs niet extreem is. Neem nu als voorbeeld de teak Tuinbanken. Een Teak Tuinbank van 150 cm kost bij ons circa 200 euro. Een tuinbank in vuren hout van 140 cm, slechts 20 euro minder. Het klopt dat deze tuinbank in vuren hout veel meer hout bevat in vergelijking tot een teak tuinbank. Maar Teak Hout is zo sterk, zo elegant, dat het een ware verspilling zou zijn om dergelijke tuinbanken zoveel houtvolume te geven. 

Wij pretenderen niet dat we de goedkoopste aanbieder zijn op de markt, want zoiets stellen is uberhaupt ook niet mogelijk. Toch kunnen we stellen dat onze prijzen zeer scherp zijn wat betreft deze teak tuinmeubels. Ook de Nederlandse consument weet ons gretig te vinden op dit vlak, en dat zegt toch ook iets. (smiley)

 

Hoe onderhoud ik teak tuinmeubelen?

.
Teakhouten tuinmeubelen zet je in de winter best binnen. Bij sommige producten is dit echter niet mogelijk, denk maar aan de langere teakhouten tuintafels. Maar geen paniek! Alle meubels mogen het hele jaar buiten blijven staan. Reinig deze meubels 2 x per jaar, en je hebt er jaren plezier van. 

 

Wat is Teak Hout?

.
Teak is een houtsoort, afkomstig van de teakboom. Het heeft een grote reputatie, waarover veel misverstanden circuleren. Oorspronkelijk komt teak uit Zuidoost-Azië, maar de teakboom wordt tegenwoordig op grote schaal aangeplant in de tropen. Wenst u meer te weten over Teak Hout, ben je benieuwd naar de eigenschappen van Teak Hout, dan hebben we deze meest gestelde vragen voor u netjes beantwoord op deze pagina.