Er is transportschade, wat kan ik doen?

 

Alhoewel onze magazijniers en de chauffeurs hun uiterste best doen om de producten op een voorzichtig manier in te laden en te transporteren, kan er voorkomen dat er een product beschadigd wordt, of dat een bestelling incompleet wordt geleverd.


 1. Een product wordt beschadigd geleverd.

 
Een product zal nooit in zijn totaliteit beschadigd geleverd worden. Het zal telkens een bepaald onderdeel zijn dit beschadigd is.
 
- Daarom vragen wij om het product in zijn geheel te accepteren. Het is namelijk enorm onhandig of zelfs soms onmogelijkheid voor de chauffeur om zijn route verder te zetten als er één groot en zwaar product bovenaan blijft liggen. 
- We vragen u ook om ons een e-mail te sturen met foto's van de beschadiging, en meteen ook de gewenste actie van ons te noteren. Namelijk: wat we kunnen doen om dit probleem op te lossen? Voorbeeld: Onderdeel X is beschadigd: gelieve dit na te leveren. Gelieve ook uw naam, en ordernummer te vermelden. Bij deze kunnen onze service-medewerkers meteen een opdracht aanmaken. De transporteur zal deze opdracht ontvangen, en zal u contacteren voor een afspraak. 
 
Aangezien we in het hoofdseizoen (15 maart tot 18 augustus) enorm veel orders hebben, zowel in België als in Nederland, zal u nooit lang moeten wachten op een nieuwe afspraak.

Belangrijke opmerking: het is niet de taak van de chauffeur om deze schade door te geven. Als u het doorgeeft, dan weet u zeker dat de informatie op een goede manier bij ons in terecht gekomen.

Belangrijke opmerking 2: indien het nodig is om een product in zijn geheel te vervangen, dan zullen wij natuurlijk ook doen. 

 

2. Een product wordt incompleet geleverd.

 
Stuur ons een e-mail, en we brengen dit voor u in orde!

Gelieve ook uw naam en ordernummer te vermelden. Bij deze kunnen onze medewerkers meteen een opdracht aanmaken om het nodige na te leveren.