Borders of afboordingen voor in uw tuin?


Geef je tuin een nieuw elan! Met tuinborders kan je echt alle kanten op! Tuinranden (of tuinborders) zijn een ideale manier om designelementen aan uw tuin toe te voegen. Ze kunnen worden gebruikt om de tuin te omlijsten, een ruimte af te bakenen, delen van de tuin te verdelen of een elegante loopbrug voor gasten te creëren. Ze kunnen ook worden gebruikt om verschillende plantgebieden van elkaar te scheiden die verschillende niveaus van vocht, licht en luchtstroom behouden.

.

Ons gamma tuinborders

zoek
 
powered by myShop.com

Hoe installeer je de borderrollen?

 

Borderrollen bestaan uit een reeks houten palen, die met ijzeren bedrading zijn verbonden. U heeft de keuze tussen hardhout en geïmpregneerd hout. Hardhout zal niet zo snel rotten, maar is wel aanzienlijk duurder. Graaf een greppel van ongeveer 10 cm diep. Plaats eerst een rol in de gleuf. Tik vervolgens de palen in de grond met de hamer totdat ze allemaal op hetzelfde niveau staan. Plaats een blok hout over de kop van de paaltjes om schade te voorkomen. Controleer met een waterpas of de rand overal op dezelfde hoogte ligt. Vul eventuele gaten op met aarde. 

Welk materiaal heb je hiervoor allemaal nodig? Een spade, piketpaaltjes, een koord, een waterpas en een rubberen hamer.
 

Duurzaam hout


Doordat ons massief hout wordt geïmpregneerd, kunnen we de duurzaamheid van onze rozenbogen verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen. Ook dit is één van onze troeven om klantentevredenheid te waarborgen. 

 

Contact


.Heeft u nog vragen over onze producten? Heeft u nog vragen over onze producten? Hier vindt u onze contactgegevens.
E-woodproducts.be, bij ons zit U goed! (+32 484 13 78 50)Meer dan 2700 artikelenMeer dan  5000 m² opslagruimtee-woodproducts.nlMobilier de jardinE-woodproducts Vlaanderen