TUINBANK

.
Een tuinbank creëert sfeer en gezelligheid. Droom maar even mee en denk aan zonnige dagen waar je onder de azuurblauwe hemel een goed boek leest. Of samen met je partner heerlijk genieten van de zonsondergang met een glas rode wijn. Een tuinbankje, en dit hoeft niet eens duur te zijn, valt in dit scenario niet weg te denken. Tuinbanken scheppen onder de juiste omstandigheden een ideale beleving. Maak daarom je eigen dromen waar, en kijk gerust eens wat we voor jou in petto hebben. Een tuinbankje naast uw bloementuin, een boombank rond uw favoriete boom, een gekleurde tuinbank gewoon als decoratie, een schommelbank voor oma, opa en hun kleinkinderen, een houten massieve tuinbank als cadeau voor een huwelijk, enzovoort.

Bij E-woodproducts vindt u ongetwijfeld een bank die bij u past. Momenteel hebben wij ongeveer een 100 tal tuinbanken in ons gamma. Voor ieder wat wils dus.
.

HOE EEN TUINBANK KOPEN?

.
Hieronder vindt u een overzicht van alle tuinbanken. Druk op de meer-info knop om de details na te lezen van elke tuinbank. Indien u er één wenst te bestellen, drukt u op de bestelknop. U kunt dan eventueel het aantal wijzigen en de gewenste leveringsmethode kiezen. In de volgende stap bevragen we het leveringsadres. 

Wij hebben voor u een aantal snelle links gemaakt: KING Tuinbanken, Boombanken, Grenen Tuinbanken, Hardhouten Tuinbanken, Douglas Tuinbanken, Metalen Tuinbanken, Schommelbanken, Teak Tuinbanken en Wicker Tuinbanken

.
zoek
 

KING ® Charles Tuinbank 200 cm (geïmpregneerd)

<BIG><B>KING ® Charles Tuinbank 200 cm (geïmpregneerd)</B></BIG>
TIJDELIJK IN PRIJS VERLAAGD

299,95 €
€ 249,95

Douglas Bank Xavi Junior 250 cm

<BIG><B>Douglas Bank Xavi Junior 250 cm</B></BIG>
TIJDELIJK IN PRIJS VERLAAGD

429,95 €
€ 349,95

KING ® George TUINBANK 2.00m Luxe (geïmpregneerd)

<BIG><B>KING ® George TUINBANK 2.00m Luxe (geïmpregneerd)</B></BIG>
TIJDELIJK IN PRIJS VERLAAGD

329,95 €
€ 269,95

KING ® Henry Tuinbank (168 cm)

<BIG><B>KING ® Henry Tuinbank (168 cm)</B></BIG>
TIJDELIJK IN PRIJS VERLAAGD

149,95 €
€ 119,95
powered by myShop.com

EEN BANK(JE) VOOR IEDEREEN

.
E-woodproducts is verdeler van tuinbanken in Wallonië, Vlaanderen, Brussel, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kleur en houtsoort en zelfs in verschillende materialen. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

.

COMFORTABELE Tuinartikelen

.
We vervaardigen onze producten met het idee dat je nooit meer zou willen rechtstaan. Zo garanderen we u als klant 100 % comfort. Op onze tuinbanken kan u genieten met familie of vrienden van een gezellige namiddag of avond. De tuinbanken kunnen gemakkelijk verplaatst worden, en ze kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Op het ene moment geniet je van de stralende zon op je terras en het andere moment plaats je ze aan de lange tuintafel om gezellig te tafelen met vrienden of familie. Naast het comfort die deze banken geven, zijn ze vaak ook een streling voor het oog. Volop genieten dus!

.

DUURZAME MATERIALEN

.
Doordat ons massief hout wordt geïmpregneerd, kunnen we de duurzaamheid van onze tuinzetels waarborgen. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen. Ook dit is één van onze troeven om klantentevredenheid te waarborgen.

.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze producten? U vind hier al onze contactgegevens.
 

ZITBANK ONLINE KOPEN

.
Online een tuinbank kopen is erg simpel. Klik op de bestel-knop, en kies daarna de gewenste leveringsmethode. U kunt meteen ook kiezen of wij de tuinbank voor u mogen/moeten monteren. De leveringsprijs en optionele montageprijs worden ook meteen getoond! In de volgende fase kunt u het leveringsadres ingeven, en als laatste stap kiest u de gewenste betaalmethode. 
 

BEKIJK OOK EVEN DEZE PAGINA'S:


Picknicktafels - Decoratietafel - Biertafels - Tuintafels - Tuintafelsets - TuinkastenTuinstoelen - Loungemeubelen


TagsEen mooie tuinbank gezocht?  -   Mobilier et accessoires pour votre jardin  -   Acheter table de jardin en ligne