De ultieme tuinbergingen-gids


Tuinieren is een geweldige manier om te ontspannen en je handen vuil te maken. Maar naarmate de seizoenen veranderen, heb je misschien meer tuingereedschap dan je weet wat je ermee moet doen. U kunt een tuinberging in uw achtertuin maken (of kopen) en al uw tuingereedschap voor de winter hierin opbergen. E-woodproducts serveert u een leuk aanbod haardhoutbergingenbuitenkeukensmetalen bergingentuinkastencontainerkasten en opbergkisten.

Ziehier de ultieme gids voor opslagruimtes in de tuin.   
 

Wat zijn opslagruimtes in de tuin, en wat zijn hun voordelen?

 

Een tuinberging is een plek waar u al uw tuingereedschap en gereedschap kunt opbergen.

Wat zijn de voordelen van een tuinberging?

1. Bespaar tijd: je kunt al je tuingereedschap op één plek opbergen, zodat je niet heen en weer hoeft te lopen van de tuinkast naar de tuin.

2. Organisatie: als je alles op één plek hebt, kun je gemakkelijker vinden wat je nodig hebt.  

3. Opslag en bescherming: een opslagruimte beschermt uw items tegen slechte weersomstandigheden zoals regen, sneeuw, zon, enz.   

zoek
 

Tuinkast Trump (190 x 139 x 70 cm)

<BIG><B>Tuinkast Trump (190 x 139 x 70 cm)</B></BIG>
499,95 €
(actie geldig van 3/6 tot 10/6)

429.95

Tuinkast Bush-junior (215 x 100 x 58 cm)

<BIG><B>Tuinkast Bush-junior (215 x 100 x 58 cm)</B></BIG>
329,95 €
(actie geldig van 3/6 tot 10/6)

279.95

Tuinkast Clinton (215 x 137 x 70 cm)

<BIG><B>Tuinkast Clinton (215 x 137 x 70 cm)</B></BIG>
499,95 €
(actie geldig van 3/6 tot 10/6)

439.95
>
powered by myShop.com

Verschillende soorten opslagruimtes in de tuin en hoe ze werken?


Er zijn veel verschillende soorten opslagruimtes in de tuin. De meest voorkomende zijn schuren, tuinkasten, tuinhuisjes en containerkasten. Er zijn veel overwegingen die u moet maken bij het kiezen van een opslagruimte voor uw tuin. Bedenk bijvoorbeeld wat u in uw opslagplaats gaat opbergen. Als je zware spullen zoals grasmaaiers of gereedschap wilt opbergen die veel ruimte nodig hebben, dan is een gereedschapsschuur wellicht het beste voor jou. Als je kleine spullen zoals potten of tuingereedschap wilt opbergen, dan is een houten tuinkast wellicht het beste voor jou. Het afval of vuilnis kan je dan weer netjes opbergen in een containerkast.
 

Versier je opslagruimte met leuke accessoires

 

Verfraai uw opslagruimte om het uniek te maken. Je hebt items nodig die je energie geven en je creatief laten voelen!

We weten allemaal hoe belangrijk het is om optimaal gebruik te maken van onze ruimte. En heb je een tuin, dan heb je veel opbergruimte nodig. Het is een aanrader om eens doorheen Pinterest te surfen, of om in tijdschriften wat inspiratie op te doen. Ze geven je een fortuin aan mooie ideeën voor het inrichten van een tuinberging. Maar maak je geen zorgen, je hoeft niet alles aan te kopen! Er zijn tal van slimme manieren om te gebruiken wat je al hebt, zonder je spaarcentjes te gaan aanspreken.

Als het gaat om het inrichten van je tuinberging, wil je er zeker van zijn dat je creatief en praktisch met de ruimte omgaat. Hier zijn een paar tips en trucs om u op weg te helpen met uw project:

- Gebruik een creatief materiaal zoals ceder of metaal voor de buitenkant van uw tuinberging. Dit maakt de ruimte interessanter en zal ook helpen om beter op te gaan in de buitenomgeving.

- Denk bij het ontwerpen van uw tuinberging na over hoeveel tijd u daar doorbrengt. Als je het maar af en toe gebruikt, hoeft het niet zo luxe te zijn als wanneer je het elke dag gebruikt.

- Zorg voor voldoende licht in de ruimte zodat je kunt zien wat erin zit en snel en gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt.

E-woodproducts.be, bij ons zit U goed! (+32 484 13 78 50)Meer dan 2700 artikelenMeer dan  5000 m² opslagruimtee-woodproducts.nlMobilier de jardinE-woodproducts Vlaanderen