BUITENKEUKEN

.
Buitenkeuken gezocht? Met één van onze keukens kan u in de zomer uw gasten verwennen en terwijl genieten van het mooie weer. Bekijk ons gamma en stel zelf uw keuken voor buiten samen.

TECHNISCHE INFO


De buitenkeukens zijn verkrijgbaar in 2 breedtes en 3 hoogtes.
Ze zijn ook gecombineerd met elkaar te gebruiken.
 
  • Het frame bestaat uit douglas regels 4,5 x 7 cm.
  • De wanden bestaan uit douglas verlijmde planken 1,6 x 11,6 cm.
  • Bovenblad: hardsteen, 3 cm dik.
  • Verstelbare voetjes aan de onderzijde.
  • De buitenkeukens worden geleverd als bouwpakket inclusief een duidelijke montagehandleiding.
 

HANDIGE TIPS

 
  • Voor een open en ruimtelijk effect kun je ervoor kiezen om de deuren (gedeeltelijk) niet te plaatsen.
  • Onbehandeld douglashout verkleurt. Je kunt de natuurlijke kleur behouden door de buitenkeukens te behandelen meteen transparante beits.
buitenkeuken douglas
  

ONS AANBOD BUITENKEUKENS

.
Hieronder vindt u alle producten in het gamma buitenkeukens. Klik op de foto of de “meer info”-knop om alle informatie over uw gekozen product te weten te komen.

Tip: onderaan deze pagina vindt u nog enkele foto's van keukens voor buiten.
 

''

zoek
 
powered by myShop.com

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts is verdeler van buitenkeukens in heel Vlaanderen. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleur. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.
Wanneer u bij E-woodproducts een buitenkeuken koopt, zal u niet alleen meer kunnen genieten van de natuur, maar draagt u er ook mee zorg voor. De meeste E-woodproducten dragen het internationaal erkende FSC-label. Dat betekent dat deze producten gemaakt worden met hout uit verantwoord beheerde bossen. 

Op elke productfiche kunt u nalezen of het betreffende product het FSC-label draagt.

FSC staat voor Forest Stewardship Council en is een non-profitorganisatie die al meer dan twintig jaar streeft naar een wereldwijd verantwoord bosbeheer volgens strikte sociale, economische en ecologische criteria. Door te kiezen voor tuinartikelen met hun label zal ook de komende generatie zich dus nog kunnen uitleven tussen het groen. 

Ons bedrijf zelf wordt door FSC erkend onder de code SGSCH-COC-008396/AF.

.
COMFORT

.
We vervaardigen onze producten met het idee dat u er een hele dag aan zou willen zitten of werken. Zo garanderen we u als klant 100 % comfort. Met onze buitenkeukens kunt u genieten van een gezellige namiddag of avond met familie of vrienden.
.

DUURZAAM

.
Doordat ons massief hout wordt geïmpregneerd, kunnen we de duurzaamheid van onze buitenkeukens verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen. Ook dit is één van onze troeven om klantentevredenheid te waarborgen.
De meeste producten uit het E-woodproducts gamma zijn onder hoge druk geïmpregneerd. Tijdens dit proces dringt het impregneermiddel diepgaand in het hout, waardoor deze laatste bestand wordt tegen onder meer aantasting van schimmels, zwammen, insecten en extreme weersomstandigheden.  

Via deze behandeling creëren we erg duurzaam hout dat jarenlang zijn optimale conditie behoudt en geen verder onderhoud nodig heeft. 

Wenst u echter de duurzaamheid van uw product nog te verlengen, dan verwijzen we naar extra manieren om uw houten tuinmeubel te beschermen: namelijk a) afscherming met een beschermhoes, b) instrijken met RESTOL Houtolie.

Op de productfiche kunt u telkens nalezen of het betreffende product al dan niet behandeld (lees: onder druk geïmpregneerd is). Indien een product niet behandeld is, benoemen we deze als "NATUUR".
.

CONTACTEER ONS

.
Wilt u meer info  over een bepaalde buitenkeuken? Heeft u nog vragen over onze producten? Stuur een bericht via het contactformulier of bel ons.
 

Tags:  Tuinbanken - Biertafels -  Tuintafels - Tuintafelsets - Loungemeubelen

.

ENKELE FOTO'S

.buitenkeuken mooi

''


WAT IS EEN KEUKEN VOOR BUITEN
 

Een buitenkeuken is een plek waar buitenshuis eten kan worden toebereid. Net als in een gewone keuken kan er een waterkraan met aanrechtblad en spoelbak aanwezig zijn. Een keuken voor buiten kan in grootte verschillen van een barbecue tot een volledig overdekte open-keuken aan een tuin- of horecaterras. Om de juiste keuken te bestellen moet je eerst bekijken hoeveel ruimte er beschikbaar is.  Het kan zijn dat je een zee van ruimte hebt in de tuin, maar dat je kiest voor een keuken die weinig ruimte inneemt maar het kan ook zijn dat je liever een zeer grote keuken plaats in de tuin. Kortom als je met vragen zit aarzel niet om ons te contacteren voor advies!