TUINIDEE

.
In deze rubriek worden allerhande handige of decoratieve producten gebundeld die een meerwaarde bieden aan uw tuin. U vindt er ongetwijfeld wat u precies zoekt.
.

ONS AANBOD PRODUCTEN IN TUINIDEE

.
Hieronder vindt u een overzicht van al onze tuinideeproducten. Klik op de foto of de “meer info”-knop om alle informatie over uw gekozen product te weten te komen.
.
zoek
 
powered by myShop.com

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts is verdeler van allerhande tuinmeubelen en leuke producten voor in de tuin in heel Vlaanderen. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleur. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.
.

COMFORT

.
We vervaardigen onze producten met het idee dat u er een hele dag aan zou willen zitten of werken. Zo garanderen we u als klant 100 % comfort.
.

DUURZAAM

.
Doordat ons massief hout wordt geïmpregneerd, kunnen we de duurzaamheid van al onze producten verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen. Ook dit is één van onze troeven om klantentevredenheid te waarborgen. Producten uit hout dat niet werd geïmpregneerd kan echter worden behandeld om ook hiervan de duurzaamheid te waarborgen.
.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze producten? Stuur een bericht via het contactformulier of bel ons: 0489 42 09 31.