TUINKAST

.
In een tuinkast kan u uw gereedschap, grasmaaier, fiets, enzovoort opbergen. Het staat bovendien mooi in uw tuin vanwege de goede afwerking.
.

ONS AANBOD TUINKASTEN

.
We bieden tuinkasten aan in verschillende modellen en grootte. Er zijn tuinkasten bedoelt als berging voor tuingereedschap, alsook fietsenbergingen. U vindt hier zeker iets naar uw wens. Klik op de foto of de “meer info”-knop om alle informatie over uw gekozen product te weten te komen.
.
zoek
 
powered by myShop.com

VOOR ELK WAT WILS

.
Een tuinkast  is een bergruimte in de tuin al of niet afsluitbaar met een deur. Deze kasten worden meestal gebruikt voor spullen in op te bergen zoals tuinmateriaal , tuinkussen …  De  kasten nemen niet veel ruimte in en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Dus als je geen ruimte meer hebt in je tuinhuis is een tuinkast de oplossing.  E-woodproducts is verdeler van tuinkasten in heel Vlaanderen. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleur. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.
.

DUURZAAM

.
Doordat ons massief hout wordt geïmpregneerd, kunnen we de duurzaamheid van onze rozenbogen verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen. Ook dit is één van onze troeven om klantentevredenheid te waarborgen.
.

GEMAKKELIJK TE MONTEREN, ZELF OF DOOR ONS

.
Een medewerker van E-woodproducts monteert voor u alle producten uit ons gamma ter plaatse. Bij de specifieke productinformatie kunt u het exacte tarief hiervoor terugvinden (dit verschilt per artikel). Het is echter heel eenvoudig om onze tuinkasten en andere tuinmeubelen te monteren. In ons pakket vindt u steeds een stappenplan en al het nodige bevestigingsmateriaal (bouten, moeren, vijzen…) terug. Om deze producten te monteren, hebt u een hamer, een moersleutel en een (elektrische) schroevendraaier nodig.
.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze producten? Stuur een bericht via het contactformulier of bel ons.
 

Tags:  Tuinbanken - Biertafels -  Tuintafels Tuintafelsets - Loungemeubelen