Tuinkasten


Een tuinkast is een opbergruimte om in uw tuin te plaatsen. In een terraskast kan u uw gereedschap, grasmaaier, fiets, enzovoort opbergen. Het staat bovendien mooi in uw tuin vanwege de goede afwerking. Het geheel wordt in pakket-vorm bij u geleverd. De grote onderdelen ervan, zoals de zijwanden, de deuren, de onderdelen van het dak, zijn gelukkig reeds voorgemonteerd. Dit bespaart u alvast een hoop opbouwwerk. We raden het steevast aan om deze berging met 2 mensen op te bouwen. Het opbouwen is op zich niet moeilijk, maar omwille van de grootte van dit product zijn dus wel 2 mensen verreist. Indien u dat wenst, kunnen ook onze eigen vakmensen dit voor u gaan monteren. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.

Opgeruimd staat netjes!  De bergingen zijn ook waterdicht en het hout is onder druk behandeld. Toch adviseren houtspecialisten om ook geïmpregneerd hout jaarlijks extra te behandelen met houtolie. Hierdoor wordt de duurzaamheid enorm verlengd. U kunt de kast gewoon plaatsen op de ondergrond van uw tuin (aarde of gras), en hoeft dus niet noodzakelijk een stuk van uw tuin te gaan betonneren. Uiteraard mag deze laatste ook. Wel belangrijk is dat de plaats waar de kast op staat, waterpas is.
.

Online snel kopen


Klik op de foto of de “meer info”-knop om alle informatie over uw gekozen opbergkast (voor buiten) te weten te komen. Als u op de bestelknop drukt, dan kunt u in eerste instantie uw leveringsmethode kiezen en ook eventueel het aantal te kopen tuinkasten wijzigen. We geven geen korting als u 2 of 3 stuks koopt. De producten worden aan bodemprijzen verkocht. Wenst u echter in grote aantallen (cfr. > 10) kasten voor buiten aan te kopen, dan is er wel iets mogelijk en adviseren we u om een offerte te bevragen bij onze klantenservice
.
.
zoek
 
>
powered by myShop.com

Tuinkasten met een verleden, ... en een toekomst!


Onze pronkstukken zijn genoemd naar Amerikaanse presidenten. Trump en Obama spreken tot de verbeelding!

Op elke productpagina noteren we alle belangrijke gegevens (zoals bvb. de afmetingen), maar schrijven we ook een aantal anekdotes (in progress ...) over de desbetreffende president.

Het verleden verwijst inderdaad naar de Amerikaanse presidenten, en de toekomst naar misschien wel u volgende aankoop waar u veel plezier aan zult beleven.


Waarom linken jullie deze producten aan Amerikaanse presidenten? Is dit een politiek statement?


Dit is allesbehalve een politiek statement. Ons uitgangspunt is om van elk product zo goed als mogelijk te beschrijven. Veel concurrenten van ons tonen één oppervlakkige foto, en vullen deze aan met de standaard afmetingen (LxBxH). Daar houdt het vaak op. Wij wensen de bezoekers echter een veel leukere ervaring te geven.

We tonen een mooi aantal zelf getrokken foto's, we presenteren enorm veel details van het product, en wat u vindt zelfs de handleiding online terug. Om de beleving helemaal af te maken, kunnen bezoekers ook in een mum van tijd te weten komen wie deze historische figuren waren. Een totaalbeleving dus. 


Een opbergruimte / opbergkast voor iedereen

 

Een tuinkast  is een bergruimte in de tuin al of niet afsluitbaar met een deur. Deze kasten worden meestal gebruikt voor spullen in op te bergen zoals tuinmateriaal , tuinkussen …  De  kasten nemen niet veel ruimte in en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Dus als je geen ruimte meer hebt in je tuinhuis is zo'n houten berging de oplossing.  E-woodproducts is verdeler van houten behandelde kasten in heel Vlaanderen. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleur. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

.

Duurzaam

 

Doordat ons massief hout wordt geïmpregneerd, kunnen we de duurzaamheid van onze tuin opbergkasten verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen. Om de levensduur nog te verlengen, adviseren we om de opbergruimte jaarlijks te behandelen met houtolie. U kunt er zelfs voor kiezen om er een kleurtje aan te geven. 

.

Gemakkelijk te monteren

 

De vakmensen van E-woodproducts monteren voor u het geheel ter plaatse. Bij de specifieke productinformatie kunt u het exacte tarief hiervoor terugvinden (dit verschilt per artikel). Het is echter heel eenvoudig om dit zelf te monteren. We merken wel ze best door 2 mensen in elkaar gestoken worden. De panelen zijn erg groot en zwaar, dus is het handig als één iemand ietwat assisteert bij de opbouw. In ons pakket vindt u steeds een stappenplan en al het nodige bevestigingsmateriaal (bouten, moeren, vijzen…) terug. Deze handleidingen vindt u trouwens ook terug op de meeste productpagina's van deze buitenkasten. Klik op de groene link onder Handleiding PDF, en de handleiding verschijnt op scherm! Om deze producten te monteren, hebt u een hamer, een moersleutel en een (elektrische) schroevendraaier nodig.


Contact

 

Heeft u nog vragen over onze producten? Stuur een bericht via het contactformulier of bel ons.

 

 

Tags:  Tuinbanken - Biertafels -  Tuintafels Tuintafelsets - Loungemeubelen

Synoniemen (of verwante woorden): Terraskast hout - terraskasten hout - tuin kast - tuinopbergkast - tuin kastje - tuin opbergkast - buitenkast terras - opbergkast tuin - terraskasten - kast buiten - kast voor buiten - opbergkast voor buiten - opbergkast tuin te koop - terraskast