Tuinmeubelen Hubo 


Geschiedenis

 
De naam HUBO komt van Houthandel Utrecht Bedrijven Organisatie en werd in 1969 opgericht als franchise-organisatie hiervan; de eerste Belgische HUBO-vestiging werd geopend in 1972.
HUBO België en Hubo Nederland zijn twee afzonderlijke entiteiten.
 
In 1992 nam een managementtrio de 28 Hubo-vestigingen in België over en zo werd Hubo een 100% Belgisch bedrijf.
 
Sinds 2006 is Hubo ook lid van de internationale aankoopgroepering Bricoalliance.
 

Feiten

 
Hubo staat al jaren samen met Brico en Gamma in de top 3 van de doe-het-zelf winkelketens.
 
Met meer dan 155 filialen over heel België en een aanbod van 25.000 doe-het-zelf artikelen, staat Hubo op een stevige tweede plaats in de doe-het-zelf sector.
 
Net zoals bij de collega’s/concurrenten, liggen de meeste Hubo filialen buiten het centrum, langs de grote invalswegen van steden en gemeenten.
De Hubo-filialen hebben een oppervlakte van 2000 tot 3000m2, dit biedt mogelijkheid tot een ruim assortiment en een overzichtelijke winkelinrichting.
 
De hoofdzetel van de Hubo België NV is gevestigd in Wommelgem.
 

Wat heeft Hubo te bieden?

 
Eigenlijk alles wat een klussers-hartje sneller doet slaan voor huis en tuin!
 
Het nodige gereedschap voor de geplande klussen zoals ijzerwaren, bouwmaterialen, hout & schrijnwerk, verf en decoratie.
 
 
Alsook alles voor de binnenafwerking van je project: van sanitair en verlichting, 
elektriciteit, verwarming, tot keukens en alles voor het huishouden.
 

Hubo outdoor

 
Om gezellige momenten te creëren in je tuin of op je terras, vind je bij Hubo niet alleen een ruim aanbod tuinmeubelen en loungestets, maar ook het juiste greedschap voor de aanleg van je tuin, zoals grasmaaiers, hogedrukreinigers en andere.
 
Je kan je tuin opfleuren met waterpartijen en beplanting, om al je gereedschap op te bergen vind je dan weer de nodige tuinconstructies en bergingen.
 
Hubo heeft een ruim assortiment tuinmeubelen van merken zoals Garden Plus, Allibert, Progarden, Jardin, Gardenas, Toolland, Perel, Keter, Intex, en Practo.
Ook kan je kiezen tussen diverse materiaalsoorten, zoals: aluminium, hout, kunststof of metaal.
 
Relaxen op een loungebed in de warme zomermaanden met een geschikte parasol of een party organiseren? Van barbecue tot zwembaden en partytenten, je vind het allemaal in de categorie tuinplezier bij Hubo.
 
En wordt het ’s avonds wat koeler, zorgen buitenverlichting, een vuurkorf of terrasverwarming weer voor de juiste sfeer.
 

Het tikkeltje extra 

 
Met al je vragen kan je uiteraard terecht bij de bekwame medewerkers in de winkel of bij de klantendienst van Hubo.
 
 Maar ben je op zoek naar iemand om je te helpen klussen? Ook dan is Hubo de juiste aanspreekpartner! 
Hubo is de officiële partner van Ring Twice, de grootste gemeenschap van particuliere en zelfstandige klussers in België. Via Ring Twice vind je snel en eenvoudig een klusser bij jou in de buurt. 
 
 Je wil materiaal kopen bij Hubo maar hebt schrik dat het niet in je wagen past? Geen probleem. Een bestelwagen staat tot je beschikking voor het vervoeren van je aangekochte goederen.
 Hubo heeft natuurlijk ook een online assortiment! Regelmatig worden nieuwe producten, nieuwe merken en promoties aangeboden op de website. 
 
 Sleutelservice! Met de Hubo sleutelservice zijn je reservesleutels klaar in een mum van tijd, terwijl je wacht. Hubo biedt de belangrijkste merken (Yale, Litto, Cisa, Sobinco, Iseo, ...) en types aan waardoor ze je in de meeste gevallen onmiddellijk kunnen helpen.
 
 En je kan er terecht voor het drukken van Europese nummerplaten. Deze nummerplaten zijn krasvrij, plooibaar én reflecterend. Bovendien zijn ze goedgekeurd door DIV.