TUINMEUBELEN

.
Tuinmeubelen gezocht? Het brede E-woodproducts-gamma tuinmeubelen biedt exact wat u wenst. Een tuinmeubel kan dienen als versiering maar kan ook uit praktische overweging worden aangeschaft. Beide kan natuurlijk ook, daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Onze producten worden aangeboden aan bedrijven, particulieren, scholen en publieke organisaties.
.

ONS AANBOD TUINMEUBELEN

.
Onze tuinmeubelen voor de tuin zijn verkrijgbaar in verschillende soorten hout, kleur en afmetingen. Hieronder vindt u enkele foto's van onze producten.
.
tuinmeubelen
tuinmeubelen

.
TUINMEUBELEN NAAR UW WENS

.
E-woodproducts is verdeler van tuinmeubelen in heel Vlaanderen. We verkopen alle soorten meubelen voor de tuin picknicktafels, tuinbanken, bloembakken, enz. U kan bij ons één product aanschaffen, of verscheidene waarmee u dan een mooi geheel maakt in uw tuin.
.

DUURZAAMHEID

.
Met het oog op klantentevredenheid en het produceren op een ecologische manier bieden onze producten een hoge duurzaamheid. We bereiken dit door massief hout van topkwaliteit te gebruiken. Bovendien wordt ons hout geïmpregneerd, dit betekent dat het wordt behandeld met een middel dat tot diep in het hout doordringt om aantasting op lange termijn te voorkomen.
.

KWALITEIT

.
Door te werken met kwalitatieve grondstoffen kan de kwaliteit van onze meubelen steeds gegarandeerd worden. Zo bent u zeker dat u een lange periode geniet heeft van het product.
.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze tuinmeubelen of andere tuinproducten? Stuur een bericht via het contactformulier of bel ons.


Bekijk ook even deze pagina's:  Decoratietafels  -  Tuinkasten  -  Blokhutten  -  Tuintafelsets  -  Loungemeubelen  -   Tuinbank  -  Picknicktafels


U ZIT GOED BIJ ONS
 

Meubelen voor de tuin zijn veel meer dan een paar planken bij elkaar. Het is een verhaal. Het is een service. Het is een sociaal maar ook ecologisch gebeuren. Zo kiezen onze klanten zeer bewust voor verantwoord FSC-hout. Daarnaast kiezen ze voor kwaliteit, voor degelijk geïmpregneerd hout en voor een service waar we trots op zijn. E-woodproducts staat zelf in voor de leveringen en garandeert zo dat de producten in een perfecte staat bij de klant toekomen. De meeste tuinmeubelen kunnen binnen de 2 werkdagen geleverd worden. Indien de klant dit wenst, kunnen wij de bestelde goederen ook ter plaatse monteren. In onze webshop geven wij een overzicht van tuinmeubelen in alle prijsklassen. Naarmate wij in de loop der jaren tuinmeubilair aan bedrijven, scholen en particulieren hebben verkocht, hebben wij vooral ook geluisterd naar de feedback van onze klanten. Is het hout goed behandeld? Is het duurzaam en verantwoord hout (FSC)? Zijn de goederen eenvoudig te monteren? Enzovoort. Op deze manier hebben wij enkele topproducten kunnen creëren.