Koopadvies tuinmeubelen 

 


Op deze pagina verzamelen we al onze artikels. Deze pagina is volop in constructie.  
 

Inhoudstafel koopadvies tuinmeubelen  


Hoe onderhoud je tuinmeubelen?
 
Hoe houten tuinmeubelen onderhouden (grenen, vuren, douglas hout)?
Hoe hardhouten tuinmeubelen onderhouden?
Hoe Teak tuinmeubelen onderhouden?
- Hoe metalen tuinmeubelen onderhouden?
- Hoe textiele tuinmeubelen onderhouden?
- Hoe wicker tuinmeubelen onderhouden?
 
- Alles over hout
 
- Welke soorten hout?
- Onze klanten
 
- Vragen over uw bestelling:
 

 

 

Nieuwe hebbedingen! In alle kleuren, en volgens uw smaak!Als u een schaduwrijke tuin, een zonnig terras of een compact balkon hebt en u houdt van ontspanning, dan zult u wellicht zeer geïnteresseerd zijn in ons aanbod tuinmeubelen. Om volop van de zon te kunnen genieten, is het heel belangrijk om op tijd over de geschikte design tuinmeubels te beschikken. Gelukkig kunnen wij u hierbij helpen. E-woodproducts biedt meubelen aan die zeer geschikt zijn voor uw buitenruimte. Zo geniet u samen met uw kinderen en vrienden van uw tuin. Naarmate het seizoen nadert, zijn er toch enkele basisregels die u best kan volgen. Je haalt je hogedrukreiniger boven om je vuile winter-terras op te schonen. Met je grasmaaier geef je je gazon een goede beurt, en blaas je nieuw leven in de tuinruimte. Wat betreft apparatuur en design tuinmeubels ligt de bal volledig in jouw kamp. En bent u nu net niet op de plaats gekomen waar u kan scoren? 
 
Tuinmeubelen in alle kleuren, en volgens uw smaak
 

Tuinmeubilair plaatsen in uw tuin


Ben je er bijna klaar voor? Een eigen tuin of terras heeft zo zijn voordelen! Om buiten te genieten van overheerlijke maaltijden, kiest u best voor een rechthoekige tuintafelset of rond tuintafel met stoelen. De tuinzetels of ligzetels bieden dan weer het comfort waar u naar verlangt. Alles aangevuld met een barbeque, terrashaard, vuurkorf,  ... De sfeer maak je uiteraard zelf, maar leuke attributen helpen altijd een handje. Uiteraard is het belangrijk om een bepaald gedeelte van uw gazon voor al dit leuks te reserveren. 

Hoe je van ontspanning? Hou je van de stralende zon? Hou je van een heerlijke duik in het frisse water? Je dacht wellicht zelf al aan een zwembad en een ligzetel met een bijhorende cocktail? Een hangmat is dan weer ook geschikt voor zomerse dutjes. Als je echt voor comfort wenst te kiezen, dan bestaan er ligstoelen in teak of exotisch hout met kussens of ligstoelen van textileen en aluminium. Alle materialen hebben hun voor- en nadelen. We leggen dit op onze website ook in detail graag aan u uit! Als je het hout onderhoudt en het aluminium beschermt tijdens de winterperiode, kun je dit materiaal meerdere seizoenen bewaren.

Hoe richt je dan het best je tuin in? Vergeet niet om uw tuin of terras te structureren met bijvoorbeeld een hoekbank, tuinzetels en een tuinbank. Als er geen bomen in uw tuin staan die wat schaduw voor u creëren, dan kan een parasol of schaduwzeil zeker gaan helpen om een perfecte omgeving te maken.

Ben je een vooruitziend iemand, dan weet je dat na de warmere seizoenen ook enkele koudere maanden volgen. Misschien heb je nog een plaatsje voor een vuurhaard?

Buitenmeubilair volgens materiaalsoort


Vaak hebben consumenten al een sterke voorkeur voor bepaalde types materialen, of omgekeerd, men kan ook een afkeer hebben tegen bepaalde materiaalsoorten. Daarom worden buitenmeubelen ook vaak gecategoriseerd volgens het gebruikte materiaal. 

.
Teakhout


Teak hout is een enorm populaire houtsoort. Omdat het naast zijn sterkte ook heel goed bewerkbaar is, wordt ze vaak gebruikt bij de constructie van tuinmeubilair. Teak tuinmeubels zijn ook erg duurzaam, weersbestendig en gaan niet rotten. Wat wil een klant nog meer? Het enige minpunt is dat misschien het prijskaartje van teak. Maar laat u niet afschrikken en ontdek ons gehele aanbod van Teak Tuinmeubelen. Onze Dordogne Teak Tuinbanken doen het bijvoorbeeld enorm goed. Dankzij mond op mond reclame, zo blijkt, schieten de verkoopcijfers jaar na jaar uit de pan. Uiteraard doen onze andere teakproducten, zoals teak bloembakken, teak tuintafels, ... het ook niet slecht.
 

Aluminium


Tuinmeubels in Aluminium zijn lichtgewichten, sterk, gemakkelijk in onderhoud en duurzaam. Aluminium als materiaalsoort is aldus zeer geschikt voor tuinmeubels. Denk maar aan: aluminium tuintafelspicknicktafels in aluminium, ...
 
  • Bekijk hier alle houten meubels in aluminium

Hardhouten


Er bestaan verschillende soorten hardhout, maar in de volksmond zal hardhout gebruikt worden voor de hardere en duurzame houtsoorten. Ben je benieuwd naar wat er allemaal bestaand van hardhouten tuinmeubelen, dan hebben we voor u een leuk overzicht gemaakt. U vindt er hardhouten picknicktafels, hardhouten tuinkasten, hardhouten rolborders, tuinbanken in hardhout, enzovoort. 
 

Wicker


Wicker zijn kunststofvezels die tot een sterk en stevig materiaal worden geweven. Laat dit materiaal los op creatieve tuinmeubel-designers en je krijgt een overvloed van prachtige ontwerpen! De meest bekende voordelen van Wicker zijn: het is enorm stevig, het is licht in gewicht, het is duurzaam, en het is bestand tegen de zon, water, U-licht, schimmelvorming en vorst.
 
  • Bekijk hier alle houten meubels in Wicker

Metaal


Help, metalen tuinmeubilair? Is dit nog van deze tijd? Ja hoor, meer dan ooit! Metaal is perfect combineerbaar met andere materiaalsoorten zoals bijvoorbeeld hout. In onze winkel zijn de metalen picknicktafels met douglas tafelblad erg gegeerde hebbedingen!
 
  • Bekijk hier alle houten meubels in Metaal

Zacht hout (massief)


Buitenmeubilair gemaakt uit zacht hout zoals vuren houtgrenen hout of Douglas, zijn de meest geproduceerde en verkochte soort tuinmeubels in West-Europa. De prijs / kwaliteit verhouding is optimaal. Omdat dit hout ook geïmpregneerd is, kunnen consumenten er jaren lang van genieten. Denk maar aan de King Picknicktafels, de houten tuinkasten en de King Tuinbanken.
 

Nieuwe tuinmeubelen naar uw wens

. 
Iedereen heeft een eigen smaak, een favoriete stijl en een eigen budget. Dankzij het steeds groeiend aanbod design tuinmeubels spelen wij in op de grote variëteit van behoeften en noden van onze klanten. Op onze homepagina presenteren wij u de voornaamste hoofdcategorieën tuinmeubelen: tuintafelstuinstoelentuinbankentuinkastenblokhuttenlounge tuinmeubelenbloembakkenmoestuinenrozenbogenschuttingentuinhekkendierenverblijvenpriëlencarports, ... Druk op één van deze categorieën tuinmeubelen en je bent meteen waar je moet zijn. We tonen u meteen alle producten binnen deze categorie, en presenteren u op deze pagina ook het nodige koopadvies. Dit doen we aan de hand van vaak gestelde vragen. Maar ook op de productpagina’s doen we ongelooflijk ons best om alle details van elk product aan u kenbaar te maken. 

Hebt u toch nog vragen, zijn er toch nog zaken die volgens u ontbreken, dan staan onze support-medewerkers u heel graag te woord. 


Kinderen tellen ook mee!

. 
Je hebt het wellicht al gezien. Er is een zeer ruim aanbod aan tuinmeubelen voor kids. Zo is er een enorme keuze aan speeltoestellen, en dit zowel voor privégebruik als voor openbare doeleinden. De bijhorende accessoires zoals glijbanen en schommels ontbreken hier ook niet. We presenteren u een 100-tal houten speelhuisjeskinderpicknicktafelszandbakken, en omdat kinderen nooit genoeg kunnen spelen zijn er ook zwembadentrampolines aan toegevoegd. Er zijn zelfs speeltuigen te vinden om heerlijk buiten te voetballen of basketten.  


FSC Gecertificeerde tuinmeubelen


Wij zijn trots op het feit dat het grootste deel van onze houten tuinmeubelen bij FSC®-gecertificeerd zijn. Het FSC-keurmerk is uw garantie voor verantwoorde bosbouw en de verbetering van lokale woonomstandigheden in enkele van de armste landen van de wereld. De eigenaars van FSC-gecertificeerde bossen krijgen ook een faire / eerlijke  prijs voor hun hout. In FSC-bossen worden niet meer bomen gekapt dan het bos zelf op natuurlijke wijze kan vervangen, mensen en dieren worden gerespecteerd en er gelden strikte regels voor het gebruik van pesticiden en chemicaliën.


Gebruik van de beste materialen.


Door te werken met kwalitatieve grondstoffen kan de kwaliteit van onze meubelen steeds gegarandeerd worden. Zo bent u zeker dat u een lange periode geniet heeft van het product.

 

U zit hier goed bij ons


Wij hebben de laatste jaren enorm ingezet op klantenservice en klantentevredenheid. E-woodproducts staat zelf in voor de leveringen en garandeert zo dat de producten in een perfecte staat bij de klant toekomen. De meeste tuinmeubelen kunnen snel bij de klant geleverd worden. Indien de klant dit wenst, kunnen de bestelde goederen door onze vakmensen ook ter plaatse gemonteerd worden.

In deze online wereld is het vaak niet duidelijk in welk land u uw bestelling plaatst. Wij garanderen dat u bij een echt Belgisch bedrijf koopt. E-woodproducts.be is een website van BV E-Products Europe, en deze heeft zijn hoofdzetel in Gent (Patijntjestraat 107).
E-woodproducts.be, bij ons zit U goed! (+32 484 13 78 50)Meer dan 2700 artikelenMeer dan  5000 m² opslagruimtee-woodproducts.nlMobilier de jardinE-woodproducts Vlaanderen