TUINMEUBELEN KOPEN


Bij E-woodproducts vind je een groot assortiment aan tuinmeubelen. 

Of je nu op zoek bent naar een heerlijke mooie tuinset om lekker buiten te dineren, of wil liever schommelen in een zwierende schommelbank? Bij ons vind je het allemaal! Wij werken met de volgende materialen: hoogwaardig kunststof en wicker, tot hout en aluminium.

Er zijn bij E-woodproducts zowel complete aluminium loungesets als wicker loungesets te koop, maar ook losse loungemeubelen. Naast mooie tuinmeubelen zijn er ook handige opbergboxen en tuinmeubelaccessoires, zoals bijzettafeltjes of leuke attributen. Woont je in de stad, en heb je spijtig genoeg geen tuin. Dan zijn er vast ook leuke balkonmeubelen te vinden in ons aanbod.
 
Stoelen, Tuinsets, of losse (houten) tafels:

De stoelen heb je in allerlei soort maten en materialen. Er zijn ook mooie tuinsets, en je hebt deze in verschillende soorten design. Effe chillen? Dat kan in de mooie loungemeubelen en loungesets. We bieden deze enkel aan in de beste materialen. Creëer een knusse ruimte in uw tuin of terras, … genieten maar! Hebt u nog wat stoelen in uw tuinhuisje of tuinkast, en alleen nood aan een degelijke tafel? Dan vindt u hier een mooi aanbod van stoere en sierlijke tafels.

.

ONS AANBOD TUINMEUBELEN

.
Onze tuinmeubelen voor de tuin zijn verkrijgbaar in verschillende soorten hout, kleur en afmetingen. Hieronder vindt u enkele foto's van onze producten.
.
zoek
 

KING ® Henry Tuinbank (168 cm)

<BIG><B>KING ® Henry Tuinbank (168 cm)</B></BIG>
TIJDELIJK IN PRIJS VERLAAGD

149,95 €
€ 119,95

KING® George Tuinstoel

<BIG><B>KING®  George Tuinstoel</B></BIG>
TIJDELIJK IN PRIJS VERLAAGD

329,95 €
€ 179,95

KING ® Charles picknicktafelset 200 cm

<BIG><B>KING ® Charles picknicktafelset 200 cm</B></BIG>
TIJDELIJK IN PRIJS VERLAAGD

799,95 €
€ 589,95

KING ® Henry picknicktafelset

<BIG><B>KING ® Henry picknicktafelset</B></BIG>
TIJDELIJK IN PRIJS VERLAAGD

299,95 €
€ 329,95
powered by myShop.com

.
TUINMEUBELEN NAAR UW WENS

.
E-woodproducts is verdeler van tuinmeubelen in heel Vlaanderen. We verkopen alle soorten meubelen voor de tuin picknicktafels, tuinbanken, bloembakken, enz. U kan bij ons één product aanschaffen, of verscheidene waarmee u dan een mooi geheel maakt in uw tuin.
.

DUURZAAMHEID

.
Met het oog op klantentevredenheid en het produceren op een ecologische manier bieden onze producten een hoge duurzaamheid. We bereiken dit door massief hout van topkwaliteit te gebruiken. Bovendien wordt ons hout geïmpregneerd, dit betekent dat het wordt behandeld met een middel dat tot diep in het hout doordringt om aantasting op lange termijn te voorkomen.
 

FSC®-GECERTIFICEERDE TUINMEUBELEN


Wij zijn trots op het feit dat het grootste deel van onze houten tuinmeubelen bij FSC®-gecertificeerd zijn.

Het FSC-keurmerk is uw garantie voor verantwoorde bosbouw en de verbetering van lokale woonomstandigheden in enkele van de armste landen van de wereld. De eigenaars van FSC-gecertificeerde bossen krijgen ook een faire / eerlijke  prijs voor hun hout. In FSC-bossen worden niet meer bomen gekapt dan het bos zelf op natuurlijke wijze kan vervangen, mensen en dieren worden gerespecteerd en er gelden strikte regels voor het gebruik van pesticiden en chemicaliën.

.

KWALITEIT

.
Door te werken met kwalitatieve grondstoffen kan de kwaliteit van onze meubelen steeds gegarandeerd worden. Zo bent u zeker dat u een lange periode geniet heeft van het product.
.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze tuinmeubelen of andere tuinproducten? Stuur een bericht via het contactformulier of bel ons.


Bekijk ook even deze pagina's:  Decoratietafels  -  Tuinkasten  -  Blokhutten  -  Tuintafelsets  -  Loungemeubelen  -   Tuinbank  -  Picknicktafels


U ZIT GOED BIJ ONS
 

Meubelen voor de tuin zijn veel meer dan een paar planken bij elkaar. Het is een verhaal. Het is een service. Het is een sociaal maar ook ecologisch gebeuren. Zo kiezen onze klanten zeer bewust voor verantwoord FSC-hout. Daarnaast kiezen ze voor kwaliteit, voor degelijk geïmpregneerd hout en voor een service waar we trots op zijn. E-woodproducts staat zelf in voor de leveringen en garandeert zo dat de producten in een perfecte staat bij de klant toekomen. De meeste tuinmeubelen kunnen binnen de 2 werkdagen geleverd worden. Indien de klant dit wenst, kunnen wij de bestelde goederen ook ter plaatse monteren. In onze webshop geven wij een overzicht van tuinmeubelen in alle prijsklassen. Naarmate wij in de loop der jaren tuinmeubilair aan bedrijven, scholen en particulieren hebben verkocht, hebben wij vooral ook geluisterd naar de feedback van onze klanten. Is het hout goed behandeld? Is het duurzaam en verantwoord hout (FSC)? Zijn de goederen eenvoudig te monteren? Enzovoort. Op deze manier hebben wij enkele topproducten kunnen creëren.