TUINSTOEL

.
Een tuinstoel bied je een plaats om op uit te blazen in de zon, indien je er enkele bij elkaar plaatst, kan je samen met familie en vrienden van het moment genieten. Tal van opties dus.
.

ONS AANBOD TUINSTOELEN

.
Hieronder vindt u een overzicht van ons aanbod tuinstoelen, telkens in verschillende grootte, model en houtsoort. Klik op de foto of de “meer info”-knop om alle informatie over uw gekozen product te weten te komen.
.
zoek
 
powered by myShop.com

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts is verdeler van tuinstoelen in heel Vlaanderen. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en houtsoorten. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.
.

COMFORT

.
We vervaardigen onze tuinstoelen met het idee dat u er een hele dag op zou willen vertoeven. Onze tuinstoelen garanderen u, als klant, 100 % comfort. Indien u dit toch nog zou willen verhogen, bieden we ook kussens aan.
.

DUURZAAM

.
Doordat ons massief hout wordt geïmpregneerd, kunnen we de duurzaamheid van onze producten verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen.
.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze producten? Stuur een bericht via het contactformulier of bel ons: 0489 42 09 31.