Tuinstoelen

.
Bewegen is gezond. Je sport, je wandelt, je houdt van een frisse duik in je zwembad. Daarna is er tijd voor ontspanning en dit is minstens even belangrijk. Even onderuit zakken in uw loungestoel, even genieten van een goed boek, of samen met je gezin aan tafel wat praten over koetjes en kalfjes. Welkom mevrouw, mijnheer! Zet je gerust even neer, beleef het zomers gevoel en ontdek ons ruime aanbod tuinstoelen in verschillende kleuren. 
 

E-woodproducts.be is voornamelijk gespecialiseerd in houten tuinstoelen. We hebben een mooi aanbod in hardhout, teak, vuren hout en grenen hout. In 2015 hebben wij ook tuinstoelen in andere materiaalsoorten zoals aluminium, wicker, kunststof en metaal aan ons gamma toegevoegd. Horeca-zaken die van plan zijn een grote bestelling ( > 1.5000 euro) te plaatsen, adviseren we om een offerte te bevragen bij onze klantendienst
.
Ons aanbod tuinstoelen: 

.

zoek
 
powered by myShop.com

Ben je op zoek naar degelijke tuinstoelen voor buiten?

 
Het kiezen van de juiste buitenstoelen is op zich al een leuke bezigheid. Tijdens de zoektocht kan je al dagdromen van het heerlijke buitenleven, het getsjilp van de vogels, het waaien van een zwoele lentewind in je gezicht, de verse geur van een pas afgemaaid gazon, de kinderen die op woensdagnamiddag “K2 zoekt K3” spelen in hun nieuwe speelhuisje.
 
Genoeg gedroomd! We dwalen een beetje af. Of toch niet? Nee, helemaal niet: een tuinstoel is op zich geen apart gegeven. Ze hoort in een setting die jij vorm geeft. Welke tuintafel past er best bij de stoelen? En vind je dat deze dan weer past bij de stijl van uw huis, je terras of tuin? Het is inderdaad niet evident om de juiste tuinstoelen te kiezen. Gelukkig kunnen wij daar u mee helpen.
 
Twee zaken die erg bepalend zijn in uw aankoop is het type materiaal, en welk onderhoud eraan verbonden is.
 

Buitenstoelen en relaxstoelen in alle soorten materialen

 
Veel tuinstoelen zijn gemaakt van kunststof. Deze zijn licht, vaak betaalbaar en ook van een goede kwaliteit. Aluminium tuinstoelen zien er dan weer meer “trendy” uit. Buitenstoelen gemaakt van wicker zitten dan weer comfortabel, en stoelen in hout hebben dan weer een meer landelijkere uitstraling. Het spreekt voor zich dat alle materialen die we gebruiken geschikt zijn voor het buitenleven.
 
Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen en nadelen. U kunt er alles over nalezen in dit artikel.
 

Bijpassende tuintafels

 
Bij een tuinstoel hoort een … tuintafel. Gelukkig ben jij de architect, en bepaal jij welke tafel er bij welke stoelen past. U bent vrij om teak stoelen te combineren met een aluminiumtafel. Het is niet verboden om uw gasten te verwelkomen aan wicker stoelen aan een metalen tafel.
 
De erg creatievelingen onder jullie, hebben zeker geen moeite om een geschikte tuintafel te vinden bij onze buitenstoelen.  
 

Online tuinstoel buiten kopen 

 
Neem je graag de koe bij hoorns, en hou je graag van actie? Dan is dit de plaats en het moment om over te gaan tot de aankoop van uw buitenstoelen of relaxstoelen. We begrijpen dat u heel enthousiast bent en meteen wil overgaan tot de beste aankoop van uw leven. Toch willen we u hier nog even onderbreken, en u erop wijzen dat onze mensen op de klantendienst graag te woord staan op al uw vragen. Alhoewel de tuinstoelen vier poten hebben, lopen ze niet meteen weg…