TUINSTOELEN

.
Tuinstoelen gezocht? Dan ben je hier bij E-woodproducts aan het juiste adres! Een tuinstoel bied je een plaats om op uit te blazen in de zon, indien je er enkele bij elkaar plaatst, kan je samen met familie en vrienden van het moment genieten. Tal van opties dus.
.

ONS AANBOD TUINSTOELEN

.
Hieronder vindt u een overzicht van ons aanbod tuinstoelen, telkens in verschillende grootte, model en houtsoort. Klik op de foto of de “meer info”-knop om alle informatie over uw gekozen product te weten te komen. We hebben ook tuinkasten, tuinbanken, tuintafels, ...te koop in onze webshop.
.
zoek
 
powered by myShop.com

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts is verdeler van tuinstoelen in heel Vlaanderen. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en houtsoorten. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. We streven er steeds naar om met ons gamma een glimlach op het gezicht van onze klanten te toveren. Alle producten die E-woodproducts verkoopt, zijn dan ook gemaakt met hout van de beste kwaliteit en hebben een uiterst verzorgde afwerking. Daarnaast vinden wij ook een vlotte levering, hulp bij de montage en een goede afterservice erg belangrijk. Onze medewerkers zullen daarom altijd voor u klaarstaan om eventuele vragen te beantwoorden en u kunt alle in- en outdoormeubelen steeds komen bekijken in onze showroom. Het adres vindt u terug op onze contactpagina.
.

COMFORT

.
We vervaardigen onze tuinstoelen met het idee dat u er een hele dag op zou willen vertoeven. Onze tuinstoelen garanderen u, als klant, 100 % comfort. Indien u dit toch nog zou willen verhogen, bieden we ook kussens aan.
.

DUURZAAM

.
Doordat ons massief hout wordt geïmpregneerd, kunnen we de duurzaamheid van onze producten verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen. De meeste tuinstoelen uit het E-woodproducts gamma zijn onder hoge druk geïmpregneerd. Tijdens dit proces dringt het impregneermiddel diepgaand in het hout, waardoor deze laatste bestand wordt tegen onder meer aantasting van schimmels, zwammen, insecten en extreme weersomstandigheden.  

Via deze behandeling creëren we erg duurzaam hout dat jarenlang zijn optimale conditie behoudt en geen verder onderhoud nodig heeft. 

Wenst u echter de duurzaamheid van uw product nog te verlengen, dan verwijzen we naar extra manieren om uw houten tuinstoelen te beschermen: namelijk a) afscherming met een beschermhoes, b) instrijken met RESTOL Houtolie.

Op de productfiche kunt u telkens nalezen of het betreffende product al dan niet behandeld (lees: onder druk geïmpregneerd is). Indien een product niet behandeld is, benoemen we deze als "NATUUR".
.

CONTACTEER ONS

.
WIlt u tuinstoelen bestellen of Heeft u nog vragen over onze producten? Stuur een bericht via het contactformulier of bel ons: +32 484 13 78 50

Tags: Picknicktafel  -  Tuinbank - Tuinmeubelen - Bloembakken - Buitenkeuken -  Rozenboog - Tuinkast - Honingraat - Teak tuinbank - Kippenhok