Tuintafel kopen 

.
Een tuintafel biedt een extra dimensie aan uw tuin of terras, enerzijds ter decoratie, anderzijds biedt het een plaats om gezellig rond samen te komen met familie of vrienden. Een buitentafel kan uiteraard ook dienen als: eettafel, theetafel, schrijftafel, kaptafel, bloementafel, keukentafel. De toepassingsmogelijkheden zijn eindeloos. Ontdek hier meer dan 200 soorten buitentafels in verschillende materialen.  Dankzij ons divers gebruik van verschillende materialen is er zeker een tafel die aan uw wensen zal voldoen. 

Wat denkt u van dit aanbod?  

zoek
 
powered by myShop.com
 

Onze meest populaire categorieën:

 
Picknicktafels Tuintafel Aluminium Tuintafel Metaal
 
Tuintafel Teak Biertafels Decoratietafels
 
Tuintafelsets Tuintafel KING Alle Tuintafels
 

 

  Andere categorieën tuintafels: Grenen tuintafels - Wicker tuintafels - Douglas tuintafels Welke soorten tuintafels bestaan er?
.

Picknicktafels:

 

Bent u een fan van dit soort type tafels? Dan hebt u geluk! We hebben een enorme voorraad en variëteit houten picknickbanken. De zacht vuren houten picknicktafels hebben we opgedeeld in de KING-lijn en de ROYAL-KING lijn. De eerste hebben een plankdikte van 4 centimeter, en de ROYAL KING maar liefst 4,5 centimeter. Er is ook een aantrekkelijk aanbod hardhouten picknicktafels. Opnieuw kunt u kiezen tussen verschillende lengtematen en vormen. Bij de douglas picknicktafels vindt u een ruim assortiment moderne metaal-douglas-houten-picknicktafels. Hebt u echter een voorkeur voor aluminium, dan serveren we de aluminium picknicktafels. Wat ons betreft ook een echte aanrader.

 

Aluminium tafels voor buiten:


Wil je een voordelige aluminium buitentafels kopen dan hebben wij de mooiste aluminium eettafels tegen een scherpe prijs. Het grootste voordeel van deze tafels, is dat ze een minimum aan onderhoud nodig hebben. Ze blijven dus kei lang in een goede staat. Onze tuintafels zijn heel geschikt voor zonnige terrassen, en we bieden ook enkele tips aan op onze website over hoe je aluminium tafels schoon maakt.  

 
 

Metalen Buitentafels:


Een mooi en vooral trendy aanbod metalen buitentafels. Deze prachttafel geeft je de mogelijkheid om vrienden en familie uit te nodigen. Ze vormen het middelpunt van aantrekkelijke buitenruimtes. Deze tafels zijn vanzelfsprekend erg robuust en behoort tot de meest duurzame buitenproducten. Metalen tafels hebben vaak een moderne look en een stijlvolle uitstraling. 

 

Teak Tafels voor buiten:  
 

Tafels in teak hout zijn zonder meer solide, mooi en zo goed als onderhoudsvrij. Ook als je niet op zoek bent iets in teak hout, dan is het zeker en vast de moeite om ze toch even te bekijken. Wees gewaarschuwd! Teak buitentafels hebben een moderne look en bieden een absolute meerwaarden aan je terras of tuin. Je kan erop kliederen, kladderen, knutselen, gezelschapsspelletjes spelen, niets is deze tafel vreemd! Ontdek hier onze collectie. 

 

Plooitafels:

 

Klaptafels zijn iets erg praktisch. U kunt de tafel gaan inklappen, waardoor je ze dan, als je ze niet meer gebruikt, gemakkelijk kan opbergen. Het bespaart u dus enorm veel ruimte. Is er een verjaardagsfeestje en je hebt de biertafel terug van doen? Geen probleem, in een paar minuutjes staat deze tafel op de gewenste plaats. Dankzij het lage gewicht, zijn praktische inzetbaarheid, en ons grote aanbod aan verschillende afmetingen, zijn deze tafels enorm populair. Daarom kiezen wij er steeds voor om een groot gedeelte van onze magazijnen te reserveren voor deze klaptafels.

 

Decoratietafels:

 

Zoek je een uniek tafeltje? Heb je een plaatsje in je huis of tuin waarvan je zegt, héhé, daar zou ik wat spulletjes kunnen neerzetten, of daar wil ik nu eens een mooi hoekje van maken? Wie weet kunnen één van deze decoratietafeltjes u bekoren. 


 

Tuintafelsets:

 

Je bent een man of vrouw die het liefst meteen gaat voor het totaalpakket? Aarzel niet langer, dan is deze rubriek deze van jou! De tafel wordt meteen geserveerd met de bijhorende tuinstoelen of zitbanken. Uiteraard verschillen smaken, maar ook daaraan hebben wij gedacht. Er is keuze tussen verschillende soorten kleuren, afmetingen en stijlen tafelsets.


 

Houten KING tafels:

 

Hier is ons aanbod niet groot, maar daarom niet onbelangrijk. Deze modellen doen het bij ons heel goed, en zijn zelfs in erg in trek in Duitsland, Frankrijk en Nederland. Een mogelijke verklaring? De prijzen van deze houten tafels zijn dan erg voordelig, dus dat helpt.

 

 

Enkele boeiende artikels:

 

Welk hout gebruiken? 

.
Of je nu een buitentafel zelf wenst te maken, of je wil er één aankopen, de vraag naar welke type hout je het best gebruikt voor een eettafel buiten is één van de vragen die het snelst in je opkomt.  

In dit artikel gaan we je helpen om je eigen persoonlijke keuze te maken. Wat vind jij belangrijk? Vind je duurzaamheid belangrijk of net niet? Heb je een hekel aan onderhoud, of schrikt je dit toch niet af? Hieronder stellen we u een aantal vragen die je wegwijs zullen maken in dit thema. (dit volledige artikel lezen)


Welke tafel voor buiten kiezen? Er zijn enorm veel soorten buitentafels (tuinsalontafels, metalen terrastafels, kleine terrastafel, plooitafels, eettafels voor buiten 4 personen, terrastafel voor 8 personen, ...) op de markt. Je zou zelfs kunnen spreken over een overaanbod. Het is soms zoeken naar een speld in een hooiberg, dus ja,  welke is er het meeste geschikt voor jou, of je gezin? Laten we hier even een aantal zaken op een rijtje zetten. Bij deze hopen we toch wat helderheid in de chaos te brengen. Uiteraard bepaalt uw budget, uw favoriete materiaal, het aantal nodige zitplaatsen, en het design (en vorm) in grote mate welke tuinsalontafel u zal kopen. Laten we dan ook even dieper ingaan op deze aspecten. (dit volledige artikel lezen)
 

Hoe onderhoud je tuinmeubelen?Zoals elk product dat buiten staat, heeft tuinmeubilair ook onderhoud en zorg nodig, als u tenminste wilt dat het jaren meegaat ongeacht het gebruikte materiaalsoort: zacht hout, hard hout, wicker, aluminium, kunststof of metaal. Elk materiaal heeft regelmatig onderhoud en zorg nodig. (dit volledige artikel lezen
 

Top 10 best verkochte tafels voor buiten


 

Een persoonlijke aanpak

.
E-woodproducts is één van de grootste verdelers van tuintafels in België. Onze outdoor-tafels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, materiaal, design en kleur. We verzekeren topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. E-woodproducts heeft een erg groot en divers (tussen de 200 en 300) assortiment tafels voor buitengebruik in aanbod. 

Dankzij een combinatie van gemotiveerde eigen chauffeurs en betrouwbare lokale transportfirma's, willen we u steeds op een vlotte manier van dienst te zijn. Als u dus snel een tuintafeltje, plooitafel, ronde terrastafel, bistrotafel, of andere buitentafels nodig heeft, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We komen uw bestelling na afspraak bij u leveren. Een leveringsafspraak is immers erg belangrijk want het volume en gewicht van deze producten is niet min. Op die manier willen wij een verzorgde service en een perfecte staat van de producten garanderen. Bij de productinformatie kunt u de exacte levertijd en leveringskosten terugvinden.
.

Genieten van elk moment

.
We vervaardigen onze producten met het idee dat je er een hele dag aan zou willen zitten. Zo garanderen we u als klant 100 % comfort. Aan onze eettafels kan u genieten met familie of vrienden van een gezellige namiddag of avond. 
.

Duurzame houten tuintafels

.
Doordat ons massief hout wordt geïmpregneerd, kunnen we de duurzaamheid van onze tafels verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen. Ook dit is één van onze troeven om klantentevredenheid te waarborgen. We streven er steeds naar om met ons gamma een glimlach op het gezicht van onze klanten te toveren. Alle producten die E-woodproducts verkoopt, zijn dan ook gemaakt met de beste materialen en hebben een uiterst verzorgde afwerking. Daarnaast vinden wij ook een vlotte levering, een mogelijkheid tot montage en een goede afterservice erg belangrijk. Onze medewerkers zullen daarom altijd voor u klaarstaan om eventuele vragen te beantwoorden en u kunt alle buitentafels op een overzichtelijke manier terugvinden op onze website. 
.

Contacteer ons

.

Wilt u meer info over een bepaalde buitentafel of heeft u nog vragen over onze producten? Ziehier een pagina naar onze klantenservice of bel ons: +32 484 13 78 50

Tags: Picknicktafel - Tuinbank - Tuinmeubelen - Bloembakken - Buitenkeuken - Rozenboog - Tuinkast - Teak tuinbank

Synoniemen van tuintafel (of verwante woorden): schrijftafel, kaptafel, bloementafel, eettafel, mensa, keukentafel, theetafel, theemeubel, eettafel kopen, eetkamer tafel, eetkamertafel hout, kleine eettafel, zwarte eettafel, eettafel hout, een eettafel, goedkope eettafel, houten tafel buiten, ronde houten tafel voor buiten, eettafel buiten, klaptafel buiten, plooitafel, kleine tafeltje voor buiten, buiten tafel en stoelen, bistrotafel, tuinsalontafel, tafel buiten, campingtafel, houten klaptafel, hoge tafel buiten, buiten tafels