Picknicktafels

.
Een picknicktafel is een plaats om lekker aan te eten met het gezin of samen te komen met familie en vrienden. Het is een sociaal, maar ook ecologisch gebeuren. Dankzij ons ruime gamma bieden we voor elk wat wils. We hebben ze in allerlei vormen, afmetingen en soorten materialen. Hieronder vindt u een overzicht van ons volledige gamma picknicktafels. Klik op de gewenste categorie en je bent in een flits bij uw favoriete tuintafel. Mooi toch!

Ontdek onderaan deze pagina de 10 troeven van picknicktafels. 


Ons volledige aanbod: 

 .
zoek
 
powered by myShop.com

Enkele categorieën picknicktafels: 
Picknicktafel King  
 
Picknicktafel hardhout  picknicktafel aluminium
 
 

Troef 1: FSC ® Picknicktafels

.
 

Wanneer u bij E-woodproducts een FSC-product koopt, zal u niet alleen meer kunnen genieten van de natuur, maar draagt u er ook mee zorg voor. De meeste picknick banken dragen het internationaal erkende FSC-label. Dat betekent dat deze producten gemaakt worden met hout uit verantwoord beheerde bossen.

Op elke productfiche kunt u nalezen of het betreffende product het FSC-label draagt.

FSC staat voor Forest Stewardship Council en is een non-profitorganisatie die al meer dan twintig jaar streeft naar een wereldwijd verantwoord bosbeheer volgens strikte sociale, economische en ecologische criteria. Door te kiezen voor tuinartikelen met hun label zal ook de komende generatie zich dus nog kunnen uitleven tussen het groen.

Ons bedrijf zelf wordt door FSC erkend onder de code SCS-COC-005219-PA.

Stel, u wenst FSC-picknicktafels te kopen. U wenst uiteraard een bewijs dat deze picknicktafels ook echt FSC gecertificeerd zijn. Wel, het is zo dat de factuur geldt als bewijs hiervoor. Op uw factuur wordt dan ook onze FSC-code vermeld.
 

.....FSC Hout (Forest Stewardship Council)
 

Troef 2: Duurzame (houten) picknickbanken

.

De meeste houten producten uit het E-woodproducts gamma zijn onder hoge druk geïmpregneerd. Tijdens dit proces dringt het impregneermiddel diepgaand in het hout, waardoor deze laatste bestand wordt tegen onder meer aantasting van schimmels, zwammen, insecten en extreme weersomstandigheden.  

Via deze behandeling creëren we erg duurzaam hout dat jarenlang zijn optimale conditie behoudt en geen verder onderhoud nodig heeft. 

Wenst u echter de duurzaamheid van uw product nog te verlengen, dan verwijzen we naar extra manieren om uw houten tuinmeubel te beschermen: namelijk a) afscherming met een beschermhoes, b) instrijken met RESTOL Houtolie.

Op de productfiche kunt u telkens nalezen of het betreffende product al dan niet behandeld (lees: onder druk geïmpregneerd is). Indien een product niet behandeld is, benoemen we deze als "NATUUR".


 

.....onder druk impregneren

 

Troef 3: Kwaliteit hout en service

.

We streven er steeds naar om met ons gamma een glimlach op het gezicht van onze klanten te toveren. Alle producten die E-woodproducts verkoopt, zijn dan ook gemaakt met hout van de beste kwaliteit en hebben een uiterst verzorgde afwerking. Daarnaast vinden wij ook een vlotte levering, hulp bij de montage en een goede afterservice erg belangrijk. Onze medewerkers zullen daarom altijd voor u klaarstaan om eventuele vragen te beantwoorden en u kunt alle in- en outdoormeubelen steeds komen bekijken in onze showroom. Het adres vindt u terug op onze contactpagina. 

...hoogste kwaliteit hout
 

Troef 4: Snelle en veilige levering

.

Dankzij onze grote voorraad kunnen wij de meeste tuinmeubelen heel snel bij u komen leveren. E-woodproducts beschikt over een aantal bestelbussen en werkt ook samen verschillende transportfirma's die alle bestelde producten persoonlijk en met de grootste bij u komen brengen. Op deze manier willen wij een verzorgde service en een perfecte staat van de producten (vb picknicktafels, teak tuinbanken, bloembakken, ...) garanderen. Bij de productinformatie kunt u de exacte levertijd en leveringskosten terugvinden.

Het is niet mogelijk om uw bestelling zelf in ons verdeelcentrum in Lebbeke te komen bekijken of op te halen. Wij werken uitsluitend via leveringen.


 

snelservice pic nic tafel
 

Troef 5: Picknicktafels en houten banken met dikke planken

.

Een picknicktafel heeft een minimum plankdikte nodig, en deze is 40mm! Daarom kiezen wij ook resoluut voor picknicktafels met deze plankdikte, conform de KING-normen.

Tip: u kunt de plankdikte van elk product nalezen op elke productpagina.


 

...Dikke planken picknick tafel


 

Troef 6:   Veilige tafels met afgeronde hoeken en opklapbare of vaste zitvlakken (naar keuze)

.

Veiligheid is een sleutelwoord voor E-woodproducts. Daarom hebben de meeste van onze producten afgeronde hoeken. Op die manier willen we vermijden dat mensen zich bezeren aan scherpe randen en kunnen kinderen zorgeloos rond onze producten spelen in uw tuin of op de speelplaats. 


 

... veilige tuinmeubelen
 


 

Troef 7: Gemakkelijk te monteren, zelf of door ons.

.

Een medewerker van E-woodproducts monteert voor u, op aanvraag, met veel plezier alle producten uit ons gamma ter plaatse. Bij de specifieke productinformatie kunt u het exacte tarief hiervoor terugvinden (is verschillend per artikel).

Het is echter heel eenvoudig om onze picknicktafels en andere tuinmeubelen zelf in elkaar te steken. In ons pakket vindt u steeds een stappenplan en al het nodige bevestigingsmateriaal (bouten, moeren, vijzen…) terug. Om deze producten te monteren, hebt u een hamer, een moersleutel en een machine om vijzen in te draaien nodig.

Veel gestelde vraag: hoe lang duurt het om een 1.80m picknicktafel te monteren? Als u dit voor de eerste keer doet, dan hou je best rekening met 45 tot 60 minuten voor één tafel.

 

montage service 

Troef 8: Enorme voorraad = een snelle levering en scherpe prijzen

.

E-woodproducts heeft een erg groot aantal producten op voorraad. Wij hebben ondertussen meer dan 5000 vierkante meter aan opslag. Op deze manier willen we proberen om u steeds op een vlotte manier van dienst te zijn. Als u dus snel een picknickbank, tuinbank of ander outdoorproduct nodig heeft, dan bent u bij ons aan het juiste adres.   

enorme voorraad
 

Troef 9: Wij zijn 100% een Belgisch bedrijf!

.

E-woodproducts.be is een webshop / website van BV E-Product Europe. We zijn een 100% Belgisch bedrijf, met een hoofdzetel in Gent, kantoren in Aalst (Moorsel), en een opslag en verdeelcentrum in Lebbeke. 

Vaak beseffen Vlaamse en Belgische shoppers niet dat ze op buitenlandse shops aan het kopen zijn. Bij deze vloeit de betaalde BTW naar deze landen, en dus niet naar de Belgische overheid. Daarnaast zorgt (echt) lokaal kopen ook voor extra werkgelegenheid. 

Lees hier ons verhaal, wie zijn we? 

....Koop bewust Belgisch
 

Troef 10: Onze medewerkers

.

We zijn trots op onze personeelsleden. Iedereen heeft zijn of haar talent. Ze krijgen en geven positieve energie, van en voor elkaar. We staan er als team, ja voor elkaar, maar bovenal voor de klant, voor jou!
 

...hoge klantentevredenheid is een must

 
E-woodproducts.be, bij ons zit U goed! (+32 484 13 78 50)  Meer dan 2700 artikelenMeer dan  5000 m² opslagruimtee-woodproducts.nlMobilier de jardinE-woodproducts Vlaanderen