Tuintafelset

.
Om je tuin helemaal af te maken kan een tuintafelset het antwoord zijn. Het mooie geheel van een tafel en banken of stoelen kan dienen als volwaardige eettafel of eerder als salon. Voor elk wat wils dus. Klik op de foto of de “meer info”-knop om alle informatie over uw gekozen product te weten te komen.
 

Ons aanbod producten in tuintafelset


..
Tuintafelsets zijn er in verschillende houtsoorten, afmetingen en modellen.
.
zoek
 
>
powered by myShop.com

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts is verdeler van tuintafelsets in heel Vlaanderen. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleur. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.
.

COMFORT

.
We vervaardigen onze producten met het idee dat u er een hele dag aan zou willen zitten. Zo garanderen we u als klant 100 % comfort. Aan onze tuintafelsets kan u genieten met familie of vrienden van een gezellige namiddag of avond.
.

DUURZAAM

.
Doordat ons massief hout wordt geïmpregneerd, kunnen we de duurzaamheid van onze tuintafelsets verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen. Ook dit is één van onze troeven om klantentevredenheid te waarborgen.
.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze producten? Stuur een bericht via het contactformulier of bel ons: +32 484 13 78 50
.