Vacature Magazijnier met HeftruckattestWij zijn op zoek naar een enthousiaste magazijnier om ons team te versterken! Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden in het magazijn, zoals het verplaatsen, opbergen en verzenden van goederen. Hierbij is het bezit van een geldig heftruck attest noodzakelijk. Je werkt in een dynamische omgeving waarin nauwkeurigheid en zorgvuldigheid prioriteit zijn. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de logistiek? Solliciteer dan nu!
 
 1. Urengarantie: Bij E-Products Europe BV kun je erop vertrouwen dat de uren die je werkt ook daadwerkelijk uitbetaald worden. Je weet precies waar je aan toe bent met betrekking tot je verdiensten.
 2. Financiële voordelen: Bij E-Products Europe BV bieden we aantrekkelijke loonsvoorwaarden, zodat je verdiensten op een hoger niveau liggen dan bij andere bedrijven.
 3. Warm en ondersteunend team: Bij E-Products Europe BV werk je samen met een team van verkoopmedewerkers en bezorgers die altijd voor je klaar staan. We werken hard om een positieve en gezellige werksfeer te creëren, zodat je je welkom voelt en graag naar je werk gaat.
 

Wat krijg je allemaal?Bij E-Products Europe BV bieden we onze bezorgers een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder:
 
 1. Contract: Je start met een 6 maanden contract, waarbij je de kans krijgt om te laten zien wat je kunt.
 2. Vergoedingen: Je ontvangt vakantiegeld, eindejaarspremie en een vergoeding voor woon-werkverkeer. Bij een fulltime contract ontvang je 20 vakantiedagen en 10 betaalde feestdagen.
 3. Startloon: Je start met een uurloon van 14 euro per uur, en krijgt daarbij maaltijdcheques ter waarde van 5 euro per dag.
 4. Na 6 maanden: Na 6 maanden verhoogt je uurloon naar 15 euro per uur. Daarnaast ontvang je maaltijdcheques ter waarde van 8 euro per dag.
 5. Verzekeringen: Na 6 maanden ontvang je ook toegang tot een hospitalisatieverzekering en groepsverzekering.

Met deze voorwaarden hopen we je te verwelkomen bij E-Products Europe BV als bezorger, waarbij je de kans krijgt om te werken in een uitdagende en verantwoordelijke functie bij een geweldig bedrijf.
 

Wat moet je allemaal kunnen?Hieronder vind je de belangrijkste vereisten en verantwoordelijkheden die nodig zijn voor deze functie.
 
 1. Communicatie: Als magazijnier is het belangrijk om goed communicatief vaardig te zijn. Dit betekent dat je duidelijk en efficiënt moet kunnen communiceren met collega's, verantwoordelijken en klanten.
 2. Taalvaardigheid: Beheersing van de Nederlandse taal, zowel spreken als begrijpen.
 3. Veilig rijden: Minimaal 1 jaar ervaring met een vast rijbewijs (B).
 4. Attest van heftruckchauffeur
 5. Beschikbaarheid:
 • Fulltimers: Beschikbaarheid van maandag tot en met vrijdag tussen 6:00 en 15:00u
 

Solliciteren voor deze functie?


Voor deze functie kun je solliciteren door een e-mail te sturen naar peter@e-woodproducts.be. In deze e-mail kun je jouw C.V. en een gemotiveerde brief toevoegen. Hierin leg je uit waarom je geschikt bent voor deze functie en waarom je bij ons wilt werken. Zorg dat je e-mail duidelijk is en professioneel opgesteld, dit is je eerste indruk bij ons bedrijf. Wij kijken uit naar je sollicitatie en hopen snel met je in contact te komen!


 

Wil je nog méér weten?

 

Is dit een flexijob? 


Nee, dit is geen flexijob.
 

Wanneer kan je starten?


De startdatum hangt af van het verloop van het sollicitatieproces. Na een succesvol sollicitatiegesprek kan je snel starten, vaak al binnen een week.
 

Kan ik zonder rijbewijs of heftruck attest aan de slag?


Neen
 

Welke talen moet je kennen?


Als magazijnier is het belangrijk om de Nederlandse taal goed te beheersen om duidelijk en effectief te communiceren met collega's en leidinggevenden. Het is echter niet verplicht om een tweede taal te beheersen.