vidaXL - Wikipedia


vidaXL – het online warenhuis met meubels, alles voor huis & tuin, sportartikelen en meer!

.
vidaXL – het online warenhuis met meubels, alles voor huis & tuin, sportartikelen en meer!
VidaXL is een internationale online retailer, het hoofdkantoor zit in Venlo, Nederland.
Ze bieden een assortiment – een breed scala aan producten in categorieën zoals huis en tuin, meubelen en sportartikelen.
 

Het verhaal van VidaXL Tuinmeubelen
 

Twee jonge ondernemers zijn in 2006 gestart met het kleinschalig online verkopen van producten op verschillende platformen. Dit bleek een groot succes. Tijdens deze periode van enorme groei hebben ze ook ons eigen merk gecreëerd en zijn ze begonnen met het produceren van eigen vidaXL producten. Het aantal producten groeide exponentieel en de volgende logische stap was om in meer landen via onze eigen webshops te gaan verkopen. Het succes zit in het inkopen van producten en het aanbieden van deze producten tegen concurrerende prijzen. Ze zoeken continu naar nieuwe kostenbesparende maatregelen, zonder in te leveren op kwaliteit.
 

Het bedrijf VidaXL tuinmeubelen
 

Zij doen marktonderzoek en zoeken uit naar wat welke soort producten veel vraag is. Zodra dat is vastgesteld, onderhandelen ze met fabrieken die deze producten produceren, waarna ze deze in bulk inkopen - rechtstreeks bij de bron. Door dit proces hebben ze invloed op het ontwerp en de verpakking van de producten, waardoor ze het hele proces kunnen optimaliseren - en dit betekent dat de klant uiteindelijk een zeer goede prijs betaalt voor hun producten.
Ze hebben ook een eigen fabriek waar we verschillende soorten spaanplaten meubelen produceren. Op het productieproces van deze producten hebben ze nóg meer invloed, waardoor de prijs die de klant betaalt nog gunstiger zou moeten zijn.
 

De doelstelling van VidaXL tuinmeubelen
 

Klanten worden steeds prijsbewuster en vidaXL faciliteert deze ontwikkeling door producten voor in en om het huis tegen concurrerende prijzen aan te bieden. Ze streven ernaar om al deze producten voor zoveel mogelijk klanten toegankelijk te maken. 
 

De klanten van VidaXL tuinmeubelen
 

Zij verkopen hun producten aan klanten in 27 Europese landen, de Verenigde Staten en Australië. Ze zijn druk bezig om verder uit te breiden en nog meer klanten te bereiken. Onze klantenservice is beschikbaar in de moedertalen van alle landen waarin ze actief zijn.
 
 

De belofte van VidaXL tuinmeubelen 
 

- Goede prijs ( Door volledige controle te houden over het aanvoer- en productieproces bieden ze de producten aan tegen een goede prijs )
- Goede service ( Als mensen vragen hebben over een product, verzending of betaling, dan staan de klantenservicemedewerkers klaar om de klant in hun moedertaal te helpen. Bezorging en retour zijn gratis. Ze beloven dat als er een probleem is, dit naar tevredenheid opgelost wordt )
- Goed gevoel ( Ze proberen hun klanten een goed gevoel te geven en dat shoppen op hun webshops een kick geeft om een goede deal te vinden )

Naam ondernemer: vidaXL Marketplace B.V.
 
handelend onder de naam/namen: vidaXL.nl
Mary Kingsleystraat 1
5928 SK VenloKvK-nummer: 74214241
(COVID-maatregel: Geen bezoekadres)
Btw-identificatienummer: NL859811876B01
 
vidaXL is a rapidly growing international online retailer. Our success is based on our belief that things can always be better and cheaper: ‘Expect more’. Because nobody likes to pay too much for products. We are continually expanding our product range and offer the best products for the best price. We like to go the extra mile for our customers by improving popular products and making them even cheaper.
 
 

Retourvoorwaarden :
 

Ongeacht het wettelijke herroepingsrecht biedt vidaXL tuinmeubelen consumenten de mogelijkheid om bijna alle producten die verkocht zelf zijn door vidaXL binnen 30 dagen na ontvangst gratis te retourneren. Om hiervoor in aanmerking te komen dien je gebruik te maken van hun retourprocedure en dien je akkoord te gaan met voorwaarden van de XLservice van vidaXL.
Men kan er ook voor kiezen om gebruik te maken van het wettelijke herroepingsrecht.
 
Artikelen verkocht door vidaXL Zichttermijn Verzendkosten voor retourneren Aan wie moet ik het product retourneren
XLservice 30 dagen Gratis vidaXL
Wettelijk herroepingsrecht 14 dagen Betaald door klant vidaXL
 

Reviews en klachten VidaXL tuinmeubelen.

 
VidaXL tuinmeubelen is één van de grootste spelers in Nederland en België wat betreft tuinmeubelen. Het is dan ook belangrijk om de klachtenscore van de verschillende reviewkanalen in een perspectief te plaatsen. De meeste verkopen gaan goed. Een minderheid van de verkopen gaan minder goed. Het zijn dan ook deze groep mensen die zich sneller online gaan uitlaten.
 
De hamvraag is hoe je uiteindelijk met deze klachten omgaat, en dit heeft VidaXL tuinmeubelen heel goed begrepen. Zo werken zij met een eigen klachtendienst. Op de meeste klachten worden binnen de twee weken beantwoord en de reviews geven ook goede cijfers.
 
Beoordelingen van VidaXL tuinmeubelen op Trustpilot
 
Het is mogelijk om als bedrijf een beroep te doen op bedrijven die gespecialiseerd zijn in het behandelen van reviews, zoals Trustpilot. De klanten worden na hun aankoop op een actieve manier benaderd en gestimuleerd om een review (deze kan positief of negatief zijn) te plaatsen.
 
VidaXL tuinmeubelen haalt hier een score van 4,1 sterren ( 6131 beoordeling ), en er wordt genoteerd dat 79% van alle kritische of negatieve reviews werden beantwoord
 
 

Aangeboden artikelen door VidaXL tuinmeubelen :
 

Meubelen :
 
- Accessoires voor kantoormeubilair
- Accessoires voor stoelen en banken
- Accessoires voor tuinmeubelen
- Banken
- Bankjes
- Bedden en accessoires
- Boekenkasten en wandplanken
- Futonmatrassen
- Kamerschermen
- Kantoormeubelen
- Kasten en opbergmeubelen
- Meubelen voor baby’s en peuters
- Meubelsets
- Poefs
- Stoelen
- Tafelaccessoires
- Tafels
- Trolleys
- Tuinmeubelen
- TV-meubels
 
Huis en tuin :
 
- Badkameraccessiores
- Bedrijfs- en woonhuisbeveiliging
- Bescherming tegen brand, gas, water
- Haarden
- Houtkachels- houtaccessoires
- Houtkachels
- Huishoudaccessoires
- Huishoudelijke apparaten
- Huishoudelijke benodigdheden
- Keuken- en eetkamer
- Linnengoed
- Paraplu’s
- Parapluhoezen en -houders
- Planten
- Rookaccessoires
- Tuin en gazon
- Verlichting
- Verlichtingsaccessoires
- Voorbereiding op noodsituaties
- Woon- en tuinaccessoires
- Zwembaden en spa’s
 
Hardware :
 
- Bouwbeslag
- Bouwmaterialen
- Energie- en elektriciteitsbenodigdheden
- Gastanks
- Gereedschap
- Gereedschapsaccessoires
- Opslagtanks
- Pompen
- Sanitair en loodgietersbenodigdheden
- Sloten en sleutels
- Tuinafscheidingen
- Ventilatie
 
Sportartikelen :
 
- Binnenspelletjes
- Buitensport
- Fitness
- Sport en spel
 
Speelgoed en spellen :
 
- Buitenspeelgoed
- Puzzels
- Speelgoed
- Spellen
- Stopwatches
 
Voertuig en onderdelen :
 
- Garageuitrusting en gereedschap
- Voertuigen
- Voertuigonderdelen en accessoires
 
Zakelijk en industrieel :
 
- Agrarische sector
- Beschermende kleding
- Bosbouw en houthakken
- Bouw
- Catering en horeca
- Componenten voor automatische bediening
- Detailhandel
- Detectieapparaten en bevestigingsmiddelen
- Haar- en schoonheidsverzorging
- Industriële opslag
- Materiaalbehandeling
- Medisch
- Piercing en tatoeages
- Productie
- Reclame en marketing
- Uithangborden
- Wetenschap en laboratoriums
 
Baby en peuter :
 
- Accessoires voor het vervoeren van baby’s
- Babyspeelgoed
- Babyveiligheid
- Badspullen
- Borstvoeding en voeding
- Cadeausets
- Inbaker- en omslagdoeken
- Luiermaterialen
- Onderweg
- Verzorging voor baby’s
- Zindelijkheidstraining
 
Overig :
 
- Bagage en tassen
- Elektronica
- Fotografie
- Kantoorartikelen
- Kleding en accessoires
- Kunst en entertainment
- Uiterlijk en gezondheid
- Volwassenen
 

Persbericht 2 november 2021
 

vidaXL Tuinmeubelen voorziet 7.500 huishoudens van stroom
Ca. 50.000 zonnepanelen zijn geïnstalleerd op twee van de distributiecentra van vidaXL in Venlo. Dit is een oppervlakte ter grootte van 13 voetbalvelden. De panelen leveren genoeg elektriciteit (ca. 20MW) om meer dan 7.500 huishoudens van stroom te voorzien. De installatie is gerealiseerd door Sunrock en Zonnestroom Nederland.
 
Duurzame samenwerking met de regio
vidaXL streeft naar een duurzame samenwerking met de regio. Een onderdeel daarvan is het leveren van een bijdrage aan de energietransitie door duurzame energie op te wekken voor de omgeving. Aangezien het bedrijf blijft groeien, staat het verminderen van de ecologische voetafdruk hoog op de agenda. Deze bedrijfsstrategie volgt de groene ambities van de gemeente Venlo.
 
Werken aan een duurzame toekomst
De distributiecentra van vidaXL in Venlo hebben het BREAAM-certificaat 'zeer goed' ontvangen. BREEAM is een duurzaamheidslabel voor het realiseren van duurzame gebouwen met minimale milieubelasting. Een hoge BREEAM-score onderstreept het groene imago van het gebouw en draagt bij aan een gezondere en productievere werk- en leefomgeving.
 

Over vidaXL
 

vidaXL is een online retailer. Het Venloos bedrijf is wereldwijd actief met webshops in 29 landen in Europa, Australië en de Verenigde Staten. Ze bieden een verrassend assortiment aan scherp geprijsde producten in categorieën als huis & tuin, meubels, sportartikelen en nog veel meer.
Benieuwd naar een impressie van ons nieuwe zonnedak? Klik dan hier voor onze video met VVV-Venlo aanvoerder Danny Post en zijn zoon.
 

Veilingen via VidaXL tuinmeubelen:
 

Op de webshop worden ook verschillende producten aangeboden op een veiling.
Hierbij staat de prijs maar kunnen de klanten inschrijven en bieden op een betaald product. Het aantal biedingen staat bij het product genoteerd, tevens het hoogste bod en de tijd dat men nog kan bieden op het product.
 
Deze informatie werd voor het laatst bijgewerkt op 23 november 2021