Voor kids


Alles voor uw kinder(en). Van trampolines, naar zwembaden, tot speeltoestellen voor privé en openbaar gebruik, tot voetbaldoelen en basket-goals.


.
zoek
 
powered by myShop.com

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts is verdeler deze leuke producten voor kids  in heel Vlaanderen, bij uitbreiding spreekt ons gamma dus ook kinderen aan. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en houtsoorten. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.
.

VEILIGHEID

.
Bij een houten meubel lijkt veiligheid geen eerste vereiste. Het is echter een belangrijk gegeven dat E-woodproducts beschouwt als prioriteit. Om de veiligheid te waarborgen, hebben de meeste van onze producten afgeronde hoeken. Dit om te vermijden dat u zich zou bezeren aan een scherpe rand of hoek. Bovendien kan u uw kinderen zorgeloos laten spelen in de tuin of op de speelplaats.
.

DUURZAAM

.
Doordat ons massief hout wordt geïmpregneerd, kunnen we de duurzaamheid van onze producten verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen.
.

 

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze producten? U vind hier al onze contactgegevens.