HOUTEN SPEELHUISJE

.
Een speelhuisje biedt voor kinderen de ideale speelgelegenheid in de zomer. Hieronder vindt u een overzicht van ons aanbod speelhuisjes, telkens in verschillende grootte, model, houtsoort en kleur. Klik op de foto of de “meer info”-knop om alle informatie over uw gekozen product te weten te komen. Om van een speelhuisje echt je eigen thuis te maken zijn er speelhuisaccessoires verkrijgbaar zoals een telescoop, verrekijker, bel of stuurwiel.

Bent u echter op zoek naar speeltoestellen voor in uw tuin, klik dan hier voor een volledig overzicht.
.

100 verschillende soorten SPEELHUISJES

.
zoek
 
powered by myShop.com
VOOR ELK WAT WILS

E-woodproducts is verdeler deze leuke speelhuisjes voor kids  in heel Vlaanderen, bij uitbreiding spreekt ons gamma dus ook kinderen aan. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en houtsoorten. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

Waarom zijn speelhuisjes zo belangrijk voor kinderen?

Zoals u zelf misschien al weet, zitten kinderen de laatste tijd alleen maar vaker binnen. Hiervoor is een houten speelhuisje de ideale oplossing. Uw kind kan zich uitleven op een mooi en leuk uitziend toestel, dat gegarandeerd uren speelplezier oplevert! 

De kinderen komen ook in contact met andere materialen als ze buitenspelen, ze kunnen genieten van de zon en nog zo veel meer. Het speelhuisje zal op verschillende manieren alleen maar uw kind ten goede komen. De band met u en uw kind zal ook alleen maar versterken als ze zien dat ook u plezier heeft aan het buitenspelen met hen. Ook zijn er verschillende speelhuisjes om zo te voldoen aan elke wens van ieder kind. Zo kan je er bijvoorbeeld vinden met een glijbaan, met verschillende raampjes en noem maar op. Het kind zal op het einde van de dag niet alleen moe, maar ook voldaan zijn. Je kan werkelijk uren plezier maken in ieder huisje, en, het staat ook mooi in de tuin. Dus mama en papa moeten niet vrezen voor een lomp voorwerp in hun geliefde tuin, het is zelfs gezellig om naar te kijken en geeft een leuke touch. Alle speelhuisjes zijn ook kindvriendelijk afgewerkt met stompe randen en hoekjes, zodat ze hun zeker niet kunnen kwetsen. 

Er zijn dus redenen genoeg om een speelhuisje aan te schaffen voor u, en uw kind. Niet twijfelen is dus de boodschap!

.
VEILIGHEID
.
Bij een houten meubel lijkt veiligheid geen eerste vereiste. Het is echter een belangrijk gegeven dat E-woodproducts beschouwt als prioriteit. Om de veiligheid te waarborgen, hebben de meeste van onze producten afgeronde hoeken. Dit om te vermijden dat u zich zou bezeren aan een scherpe rand of hoek. Bovendien kan u uw kinderen zorgeloos laten spelen in de tuin of op de speelplaats.
.
DUURZAAM
.
Doordat ons massief hout wordt geïmpregneerd, kunnen we de duurzaamheid van onze producten verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen.
.

CONTACTEER ONS
.
Heeft u nog vragen over onze producten? U vind hier al onze contactgegevens.