Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten!  
BV E-Product Europe (Hoofdzetel)
Patijntjestraat 107
9000 Gent
Telefoonnummer: +32 484 13 78 50
E-woodproducts.be
contact@e-woodproducts.be
 
BV E-Product Europe (Kantoren)
Leirekenstraat 16
9310 Aalst
 
BV E-Product Europe (Verdeelcentrum)
Hannaerden 1A
9280 Lebbeke

Geen ophalingen mogelijk!


KANT-EN-KLARE-PRODUCTEN


Hout is iets waar we trots op zijn bij E-woodproducts. Het is ons vak! Maar we verkopen niet alleen hout. Wij verkopen ook kant en klare producten. U kunt bijvoorbeeld een tuinbank bestellen. Of een tafel, of een prieel. Wat u ook nodig heeft om uw tuin mooi en comfortabel te maken, wij hebben het!

Vuren Houten Palen

Palen van sparrenhout zijn er in verschillende lengtes, diktes en vormen - vierkant of rond. U kunt onze paalpunten/voeten gebruiken om ze tegen de grond te beschermen, zodat ze langer meegaan.

Vierkante houten palen kunnen op verschillende manieren worden gebruikt, zoals voor de bouw van gebouwen, decoratieve pergola's en omheiningen.

Ronde palen van vurenhout worden voornamelijk gebruikt om hekken te maken (zoals weidepoorten en paardenhekken). De ronde vurenhouten palen zijn sterk, duurzaam - en gaan vele jaren mee.

 

Ons aanbod Vuren Houten Palen

Méér informatie over Vuren Hout:

Vurenhout is een soort zachthout met een lichte kleur en een fijne textuur. Het is een uitstekende keuze voor het maken van palen en andere buitenconstructies. Vurenhout wordt ook gebruikt voor het maken van multiplex en meubels.

 

Houten palen geïmpregneerd

De palen worden vóór verzending behandeld met een conserveringsmiddel om te voorkomen dat ze gaan rotten of door insecten worden aangevreten.

Palen van sparrenhout zijn een uitstekende keuze voor het bouwen van hekken, tuinhuisjes of andere constructies die lang moeten meegaan.

 

Een set paalpunten of voeten

E-woodproducts heeft een breed assortiment paalpunten en voeten voor het veilig verankeren van houten palen. Gemaakt van gegalvaniseerd staal zijn deze producten goed bestand tegen de elementen.

Paalpunten worden gebruikt om tuinpalen in de grond te plaatsen. Paalvoeten helpen om palen vast te zetten op een verharde of anderszins harde ondergrond, zoals betontegels of houten vlonders.