BV E-Product Europe (Hoofdzetel)
Patijntjestraat 107
9000 Gent
Telefoonnummer: +32 484 13 78 50
E-woodproducts.be
contact@e-woodproducts.be
 
BV E-Product Europe (Kantoren)
Leirekenstraat 16
9310 Aalst
 
BV E-Product Europe (Verdeelcentrum)
Hannaerden 1A
9280 Lebbeke

Geen ophalingen mogelijk!


KANT-EN-KLARE-PRODUCTEN


Hout is iets waar we trots op zijn bij E-woodproducts. Het is ons vak! Maar we verkopen niet alleen hout. Wij verkopen ook kant en klare producten. U kunt bijvoorbeeld een tuinbank bestellen. Of een tafel, of een prieel. Wat u ook nodig heeft om uw tuin mooi en comfortabel te maken, wij hebben het!

Vuren Houten Planken

 

Voor een mooie uitstraling die lang meegaat, kiest u voor planken van vurenhout. Er zijn verschillende soorten en maten verkrijgbaar! Wij helpen u graag met deskundig advies over alles wat met de tuin te maken heeft.

 

Ons aanbod Vuren Houten Planken

Schuttingplanken van Sparrenhout (Vuren Hout).

 

Als je zelf een schutting, tuinhek of ander soort hekwerk wilt maken, heb je natuurlijk planken nodig! Wij verkopen hoogwaardig geïmpregneerd Vuren Hout tegen een zeer redelijke prijs.

 

Wat is Sparrenhout?

 

De spar is een soort naaldboom. De spar heeft donkergroene naalden en kan tot 50 meter hoog worden. Het is erg populair in de tuin voor schuttingen, tuinmeubelen en nog veel meer!

 

Heb je vragen over Vuren Houten producten?

 

Als u vragen heeft of meer informatie wilt, kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze klantenservice. Wij kunnen u alles vertellen over de producten die wij aanbieden en hoe deze voor u van nut kunnen zijn. Wij leveren ook een breed scala aan andere producten, waaronder:- Vlonders - Schuttingen - Tuinmeubels - Plantenbakken - Blokhutten

 

Makkelijk en snel thuisbezorgd

 

Wij leveren het grootste assortiment tuinhout, palen en planken, houten meubelen en accessoires bij u thuis. Wij leveren al onze producten zorgvuldig binnen 1-9 werkdagen in heel België. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het huren van bestelwagens en aanhangwagens. Geen gedoe! Gratis levering bij bestellingen van meer dan €200