Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten!  
BV E-Product Europe (Hoofdzetel)
Patijntjestraat 107
9000 Gent
Telefoonnummer: +32 484 13 78 50
E-woodproducts.be
contact@e-woodproducts.be
 
BV E-Product Europe (Kantoren)
Leirekenstraat 16
9310 Aalst
 
BV E-Product Europe (Verdeelcentrum)
Hannaerden 1A
9280 Lebbeke

Geen ophalingen mogelijk!


KANT-EN-KLARE-PRODUCTEN


Hout is iets waar we trots op zijn bij E-woodproducts. Het is ons vak! Maar we verkopen niet alleen hout. Wij verkopen ook kant en klare producten. U kunt bijvoorbeeld een tuinbank bestellen. Of een tafel, of een prieel. Wat u ook nodig heeft om uw tuin mooi en comfortabel te maken, wij hebben het!

Vuren Houten Regels

 

Onze houten latten en regels zijn gemaakt van het fijnste vurenhout.

Vurenhouten latten worden vaak gebruikt in kleine bouwprojecten, als steunconstructie voor terrasplanken en andere constructies.

 

Ons aanbod Vuren Houten Regels

Méér informatie over Vuren Hout:

Vuren Hout is een soort zachthout dat wordt gebruikt in een reeks toepassingen, zoals scheepsbouw en interieurbetimmering. Het is een lichtgewicht houtsoort die gemakkelijk te bewerken is en goede sterkte-eigenschappen heeft. Een andere naam voor vuren hout is sparrenhout. Dit komt van de Latijnse naam van de boom, Picea. De spar is een naaldboom die tussen de 15 en 30 meter hoog wordt. Hij heeft naaldachtige bladeren en kegels, waar pijnboompitten van worden gemaakt.

 

Vuren houten Regels geïmpregneerd

Regels van vurenhout zijn uitstekend geschikt voor het maken van schuttingen, tuinhuisjes of andere constructies die lang meegaan. Ze zijn vóór levering geïmpregneerd met een conserveringsmiddel om ze te beschermen tegen rot en insecten.

 

Thuisbezorging is gemakkelijk en snel.

 Met onze leveringsdienst kunt u al uw hout thuis laten bezorgen zonder het gedoe van het huren van bestelwagens en aanhangwagens. Wij leveren zorgvuldig een groot assortiment tuinproducten - waaronder palen, planken en accessoires - binnen 1-9 werkdagen in heel België.

Wij bieden gratis levering op bestellingen van meer dan 200 euro.