Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 
Wat is vuren hout?
 
Alle vragen over Tuinhout


 
BV E-Product Europe (Hoofdzetel)
Patijntjestraat 107
9000 Gent
Telefoonnummer: +32 484 13 78 50
E-woodproducts.be
contact@e-woodproducts.be
 
BV E-Product Europe (Kantoren)
Leirekenstraat 16
9310 Aalst
 
BV E-Product Europe (Verdeelcentrum)
Hannaerden 1A
9280 Lebbeke

Geen ophalingen mogelijk!


KANT-EN-KLARE-PRODUCTEN


Hout is iets waar we trots op zijn bij E-woodproducts. Het is ons vak! Maar we verkopen niet alleen hout. Wij verkopen ook kant en klare producten. U kunt bijvoorbeeld een tuinbank bestellen. Of een tafel, of een prieel. Wat u ook nodig heeft om uw tuin mooi en comfortabel te maken, wij hebben het!

Vuren Tuinhout

 

Vuren hout is een uitstekende keuze voor uw tuin. Het is duurzaam en mooi, met een rijke tint die uw tuin warmte zal geven. Vuren hout (of Dennenhout) kan voor alles worden gebruikt, van meubels tot schuttingen en terrassen.

 

 

De eigenschappen van Vurenhout

 

Vurenhout is een zeer duurzame houtsoort, dus perfect voor gebruik in tuinen. Het is ook een zeer sterke houtsoort, waardoor het ideaal is voor zware projecten zoals terrassen en schuttingen.

Vurenhout een zachte houtsoort waarmee gemakkelijk kan worden gewerkt. De kleur van vurenhout is diepbruin, wat het hout zeer aantrekkelijk maakt. Het is ook vrij dicht en hard, waardoor het ideaal is voor projecten zoals tafels of stoelen. Vurenhout is een van de meest populaire houtsoorten om te gebruiken in tuinmeubelen zoals picknicktafels en banken omdat het zo duurzaam is; weinig andere houtsoorten kunnen zich meten met zijn lange levensduur buitenshuis.

Deze houtsoort is ook zeer betaalbaar. Het heeft ook een mooi, natuurlijk nerfpatroon dat veel mensen verkiezen boven door de mens gemaakte materialen zoals plastic of composiethoutproducten.

 

Waar gebruik je vuren hout voor?

 

Vurenhout is een veelzijdig materiaal dat vele toepassingen kent. Het kan worden gebruikt voor de bouw van huizen en meubels, maar ook voor het maken van omheiningen, terrassen en andere buitenconstructies. Het hout zelf heeft geweldige eigenschappen: het is sterk en flexibel, waardoor het ideaal is voor allerlei bouwwerkzaamheden.

 

Topkwaliteit vurenhout


Als toonaangevende leverancier van vurenhout van hoge kwaliteit zijn wij er trots op lid te zijn van de Forest Stewardship Council (FSC) en zijn wij gecertificeerd volgens de FSC Chain of Custody Standard (COC). Al onze producten worden vervaardigd in overeenstemming met de richtlijnen van FSC.

 

Hoe behandel je Vuren tuinhout?

 

Uw hout is in de fabriek geïmpregneerd, dus u hoeft verder niets te doen. Als u het echter verder wilt behandelen, kunt u een lichte laag houtolie of was aanbrengen.

 

10+ jaar ervaring in het leveren van tuin- & vurenhout.

 

In de loop der jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met het leveren van tuin- en vuren timmerhout. Als gevolg daarvan hebben wij veel tevreden klanten die bereid zijn hun ervaringen met ons te delen zodat andere mensen er ook kennis van kunnen nemen.

Wij zijn er trots op te kunnen zeggen dat wij een van de grootste leveranciers in deze branche zijn en wij blijven elk jaar groeien dankzij onze uitstekende klantenservice en producten van hoge kwaliteit.

Bij E-woodproducts.be draait het echter niet alleen om kwantiteit. We zijn ook trots op het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten door iedereen te behandelen alsof ze familie zijn - want dat zijn ze ook! Ons doel is altijd gemoedsrust voor beide betrokken partijen, zodat ze kunnen genieten van het gebruik van hun product zonder zich zorgen te hoeven maken dat er later (of op een ander moment) iets misgaat.

 

Conclusie

 

We hopen dat we u de informatie hebben gegeven die u nodig hebt om een beslissing te nemen over het kiezen van E-woodproducts.be - Tuinhout. We hebben meer dan 10 jaar ervaring in het leveren van tuin- en vurenhout, en we zijn trots op ons bedrijf en onze producten. Neem gerust contact met ons op als u vragen hebt!