Beschermhoezen voor tuinmeubelen kopen


Buitenmeubilair is een type meubel dat buiten gebruikt wordt. Ze kunnen op een terras, in de achtertuin of in de tuin worden geplaatst.
Beschermhoezen zijn ontworpen om uw tuinmeubilair te beschermen tegen water en andere omgevingsfactoren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals plastic, metaal of met stof bedekt gaas. Een beschermhoes voor uw tuinmeubelen is niet alleen uw meubel beschermen tegen de aardse elementen. Het beschermt hen ook tegen de mensen die het misschien willen stelen.
zoek
 
powered by myShop.com

Op zoek naar een passende beschermhoes voor je tuinbank of picknicktafel?De E-woodproducts beschermhoezen zijn op maat gemaakt voor onze King picknicktafels en King tuinbanken.

Ze zijn ideaal als bescherming tegen regen en hagel, weer en wind, in de gure herfst en wintermaanden, wanneer u minder gebruik maakt van uw tuinmeubelen. 

 

Is een beschermhoes noodzakelijk?

 

Alhoewel onze picknicktafels en tuinbanken geïmpregneerd zijn en best wel tegen weersinvloeden bestand zijn, is een beschermhoes geen overbodige luxe.Herkent u dat? Dat u elke keer als uw buiten wilt eten, eerst alle stoelen en de tafel moet afvegen voordat u kunt plaatsnemen? Als u een tuin heeft, is het belangrijk dat de tafels, banken en stoelen niet in de weer zijn. Dit is een eenvoudige manier om ze te beschermen als je ze buiten zet. Ze beschermen dus niet alleen tegen nat maar ook tegen vuil en stof, en zijn daarom ook handig om je tuinmeubelen netjes op te bergen.


Welke beschermhoes kiezen? Voor elke King picknicktafel of King tuinbank vindt u onder “meer info” de daar bijhorende beschermhoes, onderhoudsvrij en gemakkelijk te hanteren dankzij de opspanband aan de onderkant. Onze beschermenhoezen zijn gemaakt uit PVC en polyester met een ademend membraan dat condens- en schimmelvorming minimaliseert. De hoezen bieden bescherming tegen vuil, dierenuitwerpselen, UV-stralen en allerlei weersomstandigheden. Dit materiaal is uiterst geschikt om tuinmeubelen te beschermen, het is weersbestendig, slijtvast en vraagt geen onderhoud.

PVC wordt gebruikt om plastic te maken dat duurzaam is, maar ook kan worden gerecycled. Het PVC-proces gebruikt typisch een mengsel van zoutzuur, watervrij kooldioxide en chloorgas. Polyester is een synthetische vezel en is uiterst scheurvast, neemt weinig vocht op, is elastisch en kreukvrij. De vezels van polyester zijn gerangschikt in een bijna ononderbroken spiraal en de dichtheid is hoger dan die van zijde. Hierdoor is hij zeer licht en bestand tegen beschadigingen. Door het lichte gewicht en het dunne materiaal is deze hoes makkelijk op te vouwen, makkelijk op te bergen en neemt niet veel ruimte in beslag.


Deze tekst is geschreven door N.R. op 19/12/2022.