KING Picknicktafel

.
Alle KING ® picknicktafels hebben een FSC-label (SCS-COC-005219-PA). Het vuren hout van de KING ® picknicktafels is onder grote druk geïmpregneerd. Dit betekent dat ze behandeld zijn tegen vocht, schimmels en insecten. Bijgevolg hebben deze tuinmeubelen een lange duurzaamheid. De KING ® picknicktafels zijn gemaakt van eerste kwaliteit vuren hout van de Picea abies (fijnspar). De kleur is witachtig tot crèmekleurig. De KING ® picknicktafels voor volwassenen hebben een plankdikte van 40mm. Deze plankdikte is vaak 5mm dikker dan de plankdikte van andere aanbieders (slechts 35mm). 

Veiligheid troef! Zowel het tafelblad als de zitvlakken van de KING ® picknicktafels zijn zeer degelijk afgewerkt en hebben ook allemaal afgeronde, en dus veilige, hoeken. De meeste KING ® picknicktafels hebben een parasolgat. Hierdoor kunt u gemakkelijker uw gras af te rijden, de zitvlakken beschermen tegen de regen of uitwerpselen van vogels.
 

Ons aanbod picknicktafels uit massief hout:

.
zoek
 
powered by myShop.com

Voor iedereen wat wils

.
E-woodproducts is verdeler van deze KING picknicktafels in heel Vlaanderen. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en vormen. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.
.

Comfort

.
We vervaardigen onze producten met het idee dat je er een hele dag zou willen aan zitten. Zo garanderen we u als klant 100 % comfort. Op onze picknicktafels kan u genieten met familie of vrienden van een gezellige namiddag of avond. Indien u een maximaal comfort wil bekomen, neem dan een kijkje op deze website voor kussens.
.

Duurzaam

.
Doordat ons massief hout wordt geïmpregneerd, kunnen we de duurzaamheid van onze picknicktafels verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen. Ook dit is één van onze troeven om klantentevredenheid te waarborgen.
.

Contacteer ons

.
Heeft u nog vragen over onze producten? Stuur een bericht via het contactformulier of bel ons: +32 484 13 78 50
 

Tags Ontdek hier mooie Picknicktafels  -  Achetez votre meuble de jardin  -  Table de jardin