logo_KING_picknicktafels.jpg
  
1. FSC®-label: Alle KING ® picknicktafels hebben een FSC-label (SGSCH-COC-008396/AF). 
  
2. Geïmpregneerd Het vuren hout van de KING ® picknicktafels is diep en onder grote druk geïmpregneerd. Dit betekent dat ze behandeld zijn tegen vocht, schimmels en insecten. Bijgevolg hebben deze tuinmeubelen een lange duurzaamheid.
  
3. KwaliteitDe KING ® picknicktafels zijn gemaakt van eerste kwaliteit vuren hout van de Picea abies (fijnspar). De kleur is witachtig tot crèmekleurig.
  
4. Plankdikte 40mm.De KING ® picknicktafels voor volwassenen hebben een plankdikte van 40mm. Deze plankdikte is vaak 5mm dikker dan de plankdikte van andere aanbieders (slechts 35mm).
  
5. Afgeronde hoekenVeiligheid troef! Zowel het tafelblad als de zitvlakken van de KING ® picknicktafels zijn zeer degelijk afgewerkt en hebben ook allemaal afgeronde, en dus veilige, hoeken.
  
6. Parasolgat 50mmDe meeste KING ® picknicktafels hebben een parasolgat.
  
7. Opklapbare zitvlakken  bij E-woodproducts, specialist in KING picknicktafels, de beste zijn wij!Hierdoor kunt u gemakkelijker uw gras af te rijden, de zitvlakken beschermen tegen de regen of uitwerpselen van vogels.
  
8. Garantie 2 jaar bij E-woodproducts, specialist in KING picknicktafels, de beste zijn wij!2 jaar garantie op alle KING ® picknicktafels!


Nieuw: Laat uw KING picknicktafels verven. Meer info via deze link.
zoek
 

KING ® PICKNICKTAFEL 140 cm / 4cm dikte

<BIG><B>KING ® PICKNICKTAFEL 140 cm / 4cm dikte</B></BIG>
TIJDELIJK IN PRIJS VERLAAGD

229,95 €
€ 179,95
powered by myShop.com

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts is verdeler van picknicktafels in heel Vlaanderen. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleur. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.
.

COMFORT

.
We vervaardigen onze producten met het idee dat je er een hele dag zou willen aan zitten. Zo garanderen we u als klant 100 % comfort. Op onze picknicktafels kan u genieten met familie of vrienden van een gezellige namiddag of avond. Indien u een maximaal comfort wil bekomen, neem dan een kijkje op deze website voor kussens.
.

DUURZAAM

.
Doordat ons massief hout wordt geïmpregneerd, kunnen we de duurzaamheid van onze picknicktafels verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen. Ook dit is één van onze troeven om klantentevredenheid te waarborgen.
.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze producten? Stuur een bericht via het contactformulier of bel ons: +32 484 13 78 50
 

Tags Ontdek hier mooie Picknicktafels  -  Achetez votre meuble de jardin  -  Table de jardin