''
  
1. FSC®-labelAlle ROYAL KING ® picknicktafels hebben een FSC-label (SGSCH-COC-008396/AF). 
  
2. Geïmpregneerd Het hout van de ROYAL KING ® picknicktafels is diep en onder grote druk geïmpregneerd. Dit betekent ze behandeld zijn tegen vocht, schimmels en insecten. Bijgevolg hebben deze tuinmeubelen een lange duurzaamheid.
  
3. KwaliteitDe ROYAL KING ® picknicktafels zijn gemaakt van eerste kwaliteit vuren hout van de Picea abies (fijnspar). De kleur is witachtig tot crèmekleurig.
  
4. Plankdikte 45mmDe ROYAL KING ® picknicktafels hebben een plankdikte van 45mm. Deze plankdikte is 5mm dikker dan de KING picknicktafels.
  
5. Afgeronde hoekenVeiligheid troef! Zowel het tafelblad als de zitvlakken van de ROYAL KING ® picknicktafels zijn zeer degelijk afgewerkt en hebben ook allemaal afgeronde, en dus veilige, hoeken.
  
6. Parasolgat 50mmInclusief parasolgat in alle ROYAL KING ® picknicktafels.
  
7. Opklapbare zitvlakken  bij E-woodproducts, specialist in KING picknicktafels, de beste zijn wij!.....................Dit is handig om bijvoorbeeld uw gras af te rijden, of als bescherming tegen de regen of uitwerpselen van vogels.
  
8. Garantie 2 jaar bij E-w oodproducts, specialist in KING picknicktafels, de beste zijn wij!.....................2 jaar garantie op alle ROYAL KING ® picknicktafels.

Nieuw: Laat uw ROYAL KING picknicktafels verven. Meer info via deze link.
zoek
 
powered by myShop.com

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts is verdeler van picknicktafels in heel Vlaanderen. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleur. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.
.

COMFORT

.
We vervaardigen onze producten met het idee dat je er een hele dag zou willen aan zitten. Zo garanderen we u als klant 100 % comfort. Op onze picknicktafels kan u genieten met familie of vrienden van een gezellige namiddag of avond. Indien u een maximaal comfort wil bekomen, neem dan een kijkje op deze webstek voor kussens.
.

DUURZAAM

.
Doordat ons massief hout wordt geïmpregneerd, kunnen we de duurzaamheid van onze picknicktafels verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen. Ook dit is één van onze troeven om klantentevredenheid te waarborgen.
.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze producten? Stuur een bericht via het contactformulier of bel ons: +32 484 13 78 50